Головна Новини Зірки персона У 35-річному віці помер соліст групи Brutto
commentss НОВИНИ Всі новини

У 35-річному віці помер соліст групи Brutto

У соліста було важке захворювання

4 березня 2021, 12:25
Поділіться публікацією:

На 36-му році життя перестало битися серце вокаліста групи Brutto Сергія Корольова, відомого як Бразил. Артист помер від важкого захворювання.

У 35-річному віці помер соліст групи Brutto

Помер вокаліст групи Brutto (Фото: @Brutto)

Цю трагічну новину повідомив на своїй сторінці в Instagram його товариш, учасник колективу Brutto Віталій Гурков.

"Пішов з життя мій друг і брат по духу — Сергій "Бразил" Корольов. Він був дуже сильний і добрий чоловік, справжній боєць! Справжній чоловік! Справжній друг! ", — зазначив виконавець.

Гурков написав, що два роки тому у Сергія Корольова була діагностована гліобластома правої півкулі головного мозку 4 ступені (агресивна форма раку, — прим. авт.). Після цього він переніс складну операцію і до кінця боровся з цією недугою.

Відомо, що в групі Brutto Сергій Корольов був з самого початку її заснування. До приходу в колектив він ніяк не був пов'язаний з музичною діяльністю, чоловік захоплювався спортом і працював фінансистом. На одній сцені він виступав з Віталієм Гурковим і Сергієм Михалком.

Шанувальники під постом висловили свої співчуття і відзначили, що "Бразил" був добрим і талановитим хлопцем.

Нагадаємо, що у віці 39-років померла колишня солістка російського гурту Little Big Анна Кастельянос. Тіло артистки виявили в її квартирі в Санкт-Петербурзі. Відомо, що знаменитість страждала рядом захворювань і останнім часом через біль у спині не могла вставати з ліжка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в віці 95 років помер відомий американський актор Хел Холбрук. Популярність йому приніс фільм "Вся президентська рать" про Уотергейтський скандал у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини