Головна Новини Зірки персона У будинок відомої української моделі влучила російська ракета (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У будинок відомої української моделі влучила російська ракета (ФОТО)

Ратнер вже давно не живе в рідному місті

23 березня 2023, 22:50 comments1102
Поділіться публікацією:

Відома модель з України Юлія Ратнер  розповіла трагічну  новину — в її багатоповерхівку  в Запоріжжі  попала  російська ракета. 22 березня РФ випустила по  українській території  ракети, зокрема,  й на рідне місто Ратнер.

У будинок відомої української моделі влучила російська ракета (ФОТО)

Юлія Ратнер (фото з відкритих джерел)

Але, в цей  жахливий час модель не знаходилась  вдома, бо  інакше вона могла б стати однією з  загиблих чи поранених. 

"Це будинок, в якому я прожила майже 10 років в дитинстві. Якби я досі жила в рідному місті, я, напевно, була б мертва", –  поділилась сумними думка українка в Instagram.

Ще вона повідомила, що  далі за будинком розташована одинадцятирічка,  де моделька  вчилась. В цьому ж районі розташований  торговельний центр, де Ратнер часто прогулювалась і робила покупки. 

"Я щиро сподіваюся, що пекло існує і що кожен з вас, г*внюки, буде мучитися вічність і всі ваші наступні покоління теж", – підсумувала  Юлія Ратнер.

У віці 16 років дівчина з Запоріжжя  була обличчям Valentino.  Після цього  вона постійно бере участь в модних показах нових колекцій бренду. Ще, як модель, українку запрошують  для участі в показах інші відомі бренди — Chanel, Christian Dior, Michael Kors і так далі.

У будинок відомої української моделі влучила російська ракета (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення. Виконавиця Камалія згадала  давнє знайомство з президентом РФ Путіним. Вона розповіла, що вперше вони зустрілись в столиці України, потім  співачка  отримувала особисте запрошення від  глави Кремля  про виступи на  деяких заходах. ЦІ свої спогади зірка оприлюднила в соціальних мережах. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/dear.ratner
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини