Головна Новини Зірки персона У дворі ведучого 1+1 посеред ночі загорілася машина: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У дворі ведучого 1+1 посеред ночі загорілася машина: що про це відомо

Причини загоряння Юсипчук не повідомив

29 липня 2021, 20:12
Поділіться публікацією:

Український ведучий Богдан Юсипчук, який нещодавно організував собі несправжнє весілля заради популярності та піару, заявив, що в його дворі загорілася машина. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

У дворі ведучого 1+1 посеред ночі загорілася машина: що про це відомо

Богдан Юсипчук (фото з відкритих джерел)

 За словами Юсипчука, надзвичайний інцидент трапився в ніч на, четвер, 29 липня. Ведучий за вікнами своє квартири, почувши дивний звук, вирішив дізнатися, що відбувається на вулиці. Він зізнався, що був шокований, коли побачив, біля будинку, де він проживає, палає авто. Чоловік навіть у себе вдома відчув запах горілої машини. 

 Богдан Юсипчук повідомив, що рятувальники та пожежники спрацювали дуже оперативно, швидко прибувши на місце надзвичайної ситуації. Він зізнався, що вже почав хвилюватися, чи не вибухне авто, яке палає. Адже, якби стався вибух, могли б спалахнути й інші машини, що були припарковані поруч.

 У своєму блозі ведучий не розповів, чому загорілася та машина.

 Відомо, що після повідомлення про фейкове весілля Юсипчука, стрімко зріс інтерес до нього та його блогу у соціальній мережі. Ведучий не приховує, що неймовірно радий цьому.

 Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що фіналістка Холостяка Юля "Зайка" Бельченко вийшла заміж за телеведучого 1 + 1. Бельченко показала фото з весілля. Однак, деякі з фоловерів припускають, що весілля було не справжнім, а це були зйомки якогось проєкт або промокампанії.

Юля позує в чарівному білосніжному платті з красивим ліфом, вишитим бісером. Її образ завершує висока елегантна зачіска і фата. "Зайка" ніжно притискається до свого нареченого, одягненого в тоталблек цибулю.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/iusypchuk_bogdan
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини