Головна Новини Зірки персона У гламурному комбінезоні: Полякова з'явилася на презентації "Голосу країни" у новому образі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У гламурному комбінезоні: Полякова з'явилася на презентації "Голосу країни" у новому образі (ФОТО)

Оля Полякова у гламурному аутфіті відвідала прем'єру нового сезону вокального шоу

23 січня 2022, 23:07
Поділіться публікацією:

Українська зіркова виконавиця  виставила в соціальних мережах фотографії з презентації нового 12-го сезону музичної шоу-програми "Голос країни". Тут вона  представлена в ролі тренера.

У гламурному комбінезоні: Полякова з'явилася на презентації "Голосу країни" у новому образі (ФОТО)

Оля Полякова (фото з відкритих джерел)

 Аби виглядати ефектно, співачка до дрібниць  продумала свій образ. Для цієї особливої події вона обрала блискуче вбрання. Золотисто-чорний комбінезон у поєднанні з чималим декольте, штани-кльош, невелика накидка – все це вдало підкреслювало струнку поставу зірки. Макіяж Оля Полякова також вибрала яскравий – виразні чорні стрілки, що підкреслювали виразний погляд та червону помаду.

 На презентації також була присутня старша дочка артистки – Маша. Вона була вбрана в червоний брючний костюм та чорний кроптоп. Ефектно дивилась на ній чорна краватка на шиї. Волосся було підібране за допомогою високого хвоста, очі підведені, як у зіркової мами, за допомогою чорних стрілок, на вухах були сережки у вигляді кілець. Юнка та її відома мама разом сприймались незнайомими глядачами, як дві сестри.

Оля Полякова  написала від себе кілька слів. Про те, що відбулась його очікувана презентація нового, 12 проекту "Голосу країни". Про те, що він позитивно показує талановитих українців, їх прагнення до перемоги. І що їй поталанило, бо вона знайшла таки справді народних героїв.

У гламурному комбінезоні: Полякова з'явилася на презентації ”Голосу країни” у новому образі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ольга Полякова розповіла, як часто робить ін'єкції красиВідома українська співачка Оля Полякова розповіла про те, як вона доглядає за собою. Під час передачі в розмові з Марією Єфросиніною білявка Полякова повідомила, що незадовго до зйомок обов'язково робить процедури краси.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини