Головна Новини Зірки персона Ольга Полякова розповіла, як часто робить ін'єкції краси
commentss НОВИНИ Всі новини

Ольга Полякова розповіла, як часто робить ін'єкції краси

Зірка розповіла, чи сидить на дієтах

30 жовтня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:








Відома українська співачка Оля Полякова розповіла про те, як вона доглядає за собою. Про це відомо з передачі "Дорослі дівчата" на YouTube.

Ольга Полякова розповіла, як часто робить ін'єкції краси

Українська співачка Оля Полякова, фото Facebook

Під час передачі в розмові з Марією Єфросиніною білявка Полякова повідомила, що незадовго до зйомок обов'язково робить процедури краси.

Оля Полякова поділилася, що коле собі ін'єкції ботоксу з 23 років, бо в неї є зморшка між бровами. Ін'єкції зірка робить кожні 8 місяців.  А от до мезотерапії вона не звертається, адже "наслідки" сходять по два тижні. Уколи гіалуронової кислоти вона також не робить, бо в неї й так крупні риси обличчя.

Полякова розповіла, що перед зймоками програми збиралася три години. Спочатку їй косметолог робила масаж, потім маску, що коштує 150 доларів. Зірка повідомила, що два роки тому почала постійно відвідувати косметолога. А от в губи та вилиці уколі не робила, зізнається співачка.

Також Ольга розповіла, що вона вживає шкідливу їжу й не сидить на дієтах. Наразі її вага – 67 кілограмів. Зірка називає цю цифру ідеальною.

Як повідомляв портал "Коментарі", у відомого телеведучого підтвердили коронавірус. Чоловік перебуває на самоізоляції в Італії.

Також ми писали, що 19-річна американська знаменитість Біллі Айліш вирішила не відставати від своїх зіркових колег і випустила дебютний парфум, назвавши його "найулюбленішим ароматом у світі".

57-річна італійська актриса та модель Моніка Беллуччі продемонструвала сексуальний образ на світському вечері, організованому ювелірним будинком Cartier. Для виходу у світ Моніка Беллуччі обрала гарну чорну сукню від французького бренду Chanel із відкритими плечима.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини