Головна Новини Зірки персона У Майлі Сайрус під час концерту злетів топ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Майлі Сайрус під час концерту злетів топ (ВІДЕО)

Під час новорічного концерту з американською співачкою Майлі Сайрус стався конфуз: з її шиї злетів топік

4 січня 2022, 13:20 comments1473
Поділіться публікацією:








Зі знаменитостями на сцені трапляються різні конфузи. Один із таких трапився з 29-річною американською зіркою Майлі Сайрус під час виступу новорічної ночі. Співачка ледь не оголила груди перед глядачами.

У Майлі Сайрус під час концерту злетів топ (ВІДЕО)

Майлі Сайрус / Фото: instagram.com/mileycyrus/

Майлі провела у Маямі великий концерт, під час якого змінила кілька сценічних образів. Один із них складався з короткої сріблястої міні-спідниці та топу на зав'язках. Коли співачка виконувала хіт "Party in the USA", її топік сповз, але вона встигла притримати його руками. Тоді виконавиця повернулася до глядачів спиною і втекла за лаштунки, поки її бек-вокалістки доспівували композицію. Через кілька секунд вона знову повернулася на сцену, одягнувши на голе тіло червоний піджак.

Після конфузу вона звернулася до глядачів і зазначила, що сьогоднішнє шоу було прикладом того, що у 2022 році потрібно бути стійким та непохитним за різних ситуацій та за будь-яких обставин. Майлі зазначила, що потрібно бути готовим до несподіванок, але варто їх розглядати не як проблему, а як можливість.

Нагадаємо, що Майлі Сайрус стала гостей музичного фестивалю та здивувала глядачів не лише своєю творчістю, а й відвертим костюмом. Співачка обрала чорний комбінезон із прозорими вставками, який прикривав лише інтимні місця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з українською співачкою Аліною Гросу під час виступу на премії "Музична платформа" стався конфуз. Артистка так захопилася танцями та виконанням пісні, що не помітила, як оголила груди.

Читайте також, що 20-річна донька Сінді Кроуфорд оголила груди у новій фотосесії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини