Головна Новини Зірки персона У мережі опублікували фото сина Олега Винника: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі опублікували фото сина Олега Винника: що про нього відомо

Його син виявився плавцем

18 листопада 2020, 21:41 comments1960
Поділіться публікацією:

На просторах інтернету опублікували фотографію "таємного сина" відомого артиста Олега Винника, якого він нібито виховує разом з Таїсією Сватко (Таюне). Виявляється, хлопцеві вже 16 років, і він вчиться в Німеччині.

У мережі опублікували фото сина Олега Винника: що про нього відомо

Олег Винник. Фото: viva.ua

Нижче ви зможете побачити знімки Юліана, які були зроблені в Берліні, коли він плавав у басейні спортивного клубу Шарлоттенбург. Відомо, що хлопець там тренується вже протягом 4-х років.

У мережі опублікували фото сина Олега Винника: що про нього відомо - фото 2
У мережі опублікували фото сина Олега Винника: що про нього відомо - фото 3

І якщо подивитися статистику даного спортивного клубу, то Юліан не шкодує своїх сил, щоб показати кращий результат. Варто додати, що в січні цього року на змаганнях в Берліні Винник-молодший зайняв перше місце в запливі вільним стилем. Дистанцію 100 метрів спортсмен подолав за 1 хвилину 3 секунди. Тоді ж він показав кращий час на дистанції 200 м брасом — 2 хвилини 59 секунд.

Про таємний шлюб Олега Винника з Таюне ходять чутки вже не перший рік. Крім цього, громадськість була впевнена, що хоч вони і не заявляють про свій шлюб офіційно, але разом виховують сина. Сам співак відмовляється коментувати цю ситуацію, тому ЗМІ і шанувальники можуть тільки губитися в своїх здогадках.

Також видання "Коментарі" розповість, скільки заробляє Олег Винник. Улюбленець мільйонів жінок, 47-річний співак став найбільш високооплачуваним артистом України. Журнал Forbes Ukraine підрахував його доходи за 2019 рік і розповів про успіхи в поточному році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини