Головна Новини Зірки персона У мережі показали, як виглядала Анна Седокова у 16 років (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали, як виглядала Анна Седокова у 16 років (ФОТО)

У мережі показали, як українська співачка Анна Седокова виглядала у 16-річному віці

20 червня 2021, 12:55 comments6107
Поділіться публікацією:

38-річна українська артистка, колишня учасниця популярної групи "ВІА ГРА" Анна Седокова завжди виглядає розкішно, тому що стежить за своєю зовнішністю і фігурою. Нещодавно на офіційній сторінці програми "Зоряний шлях" в Instagram з'явився колаж, на якому можна побачити, як співачка виглядала у 16 років.

У мережі показали, як виглядала Анна Седокова у 16 років (ФОТО)

Анна Седокова / Фото: annasedokova

У мережі показали рідкісний кадр, на якому можна побачити зірку в юному віці. Вона позує з кучерявим волоссям каштанового кольору у чорній майці з білим повідцем, без косметики.

На іншому кадрі показано, як Анна Седокова виглядає зараз. За ці роки у знаменитості змінився колір волосся, збільшилися губи й змінилася форма брів.

Фоловерам запропонували порівняти фотографії й зазначити, чи дуже змінилася співачка за ці роки.

Думки користувачів мережі трохи розділилися: одні зазначили, що ексучасниця "ВІА ГРИ" має чудовий вигляд у будь-якому віці, інші ж запідозрили знаменитість у пластичних операціях: "У 16 років справжня. А зараз, як усі — один хірург", "Дві різні людини", "Красуня! Завжди її буду любити", "Вона і зараз гарна, просто явно помітні неприродні зміни", "Така мила була у молодості", — написали фоловери в коментарях.

У мережі показали, як виглядала Анна Седокова у 16 років (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що відома виконавиця Анна Седокова зі скандалом покинула шоу "Сьогодні ввечері", ведучим якого був Максим Галкін. Виявилося, що співачці не сподобався ролик про її життя, який був випущений в ефір. Седакова заявила, що сюжет був упередженим, тому що головний акцент у ньому був на її розлученнях.

Раніше українська артистка Анна Седокова зізналася, що робить її щасливою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини