Головна Новини Зірки персона "У моїй країні вбивають людей": Лобода у сльозах записала відеозвернення
commentss НОВИНИ Всі новини

"У моїй країні вбивають людей": Лобода у сльозах записала відеозвернення

Світлана Лобода звернулася до своєї багатомільйонної аудиторії до Instagram із проханням робити все можливе для того, щоб припинити війну

28 лютого 2022, 17:55 comments1920
Поділіться публікацією:

"У моїй країні вбивають людей": Лобода у сльозах записала відеозвернення

Світлана Лобода. Скріншот

Українська співачка Світлана Лобода, яка протягом останніх чотирьох років жила і виступала в Росії, а зараз проживає в Європі, записала відеозвернення до передплатників у Instagram, що стосується війни в Україні.

Артистка зі сльозами на очах розповіла передплатникам про повномасштабну війну, яка наразі вже п'ятий день проходить в Україні, звідки родом сама Лобода.

"Людей убивають, люди змушені ховатися по підвалах. Їм нічого є. З ними поруч маленькі діти. Багато хто намагається втікати, під кулями, під ракетами", — сказала Лобода.

Співачка зазначила, що зараз в Україні перебуває її сім'я: тато, сестра, брати, тітки, дядьки, бабусі та дідусі. Усі вони ховаються від обстрілів та вибухів у гаражах, підвалах, метро. Світлана Лобода наголосила, що не може їх поки що вивезти, оскільки це небезпечно.

"Ми всі маленькі люди та ми нічого не можемо. Але є люди, які вершать долі, і які можуть зробити так, щоб усе це пекло закінчилося. Життя всіх нас на волосині. А Україна з кожною секундою втрачає людей. Але ми хочемо миру", — наголосила співачка.

Наприкінці свого відеозвернення Лобода зауважила, що серед її передплатників – 10 млн росіян. Співачка звернулася з проханням зупинитися, щоб в Україні припинилася війна, щоб кожен робив усе, що в його силах.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук записав відеозвернення до росіян.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що у Грузії пояснили, чому відмовилися ввести санкції проти Росії за вторгнення в Україну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини