Головна Новини Зірки персона У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО)

Санта Дімопулос погуляла на дні народженні Лоліти Османової

3 липня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

 У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО)

Санта Дімопулос (фото з відкритих джерел)

Виконавиця з України Санта Дімопулос  полетіла в Монако, щоб бути присутньою  на вечірці дочки олігарха з РФ Ельдара Османова.

Знаменитість  не  приховує  від шанувальників, що  є подругами з Лолітою Османовою. Тому  в Instagram-stories  співачка  спочатку вітала дочку олігарха з РФ з її днем народження.

При цьому,  Дімопулос  написала, що була  поміж запрошених гостей на святкуванні. Зірка   залюбки поділилася в  соціальних  відео зі вечірки Лоліти Османової, де українка  була, як і інші її  подруги.

 У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО) - фото 2
 У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО) - фото 3
 У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО) - фото 4
 У Монако Санта Дімопулос засвітилася на вечірці доньки російського олігарха (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Італії скасували концерт піаністки, яка зрадила Україну та перейшла на бік окупантів. В Італії, в місті Лерічі  анулювали концерт опальної  української піаністки з пропутінськими поглядами  Валентини Лисиці, яка оскандалилась через власні  заяви про окупований Росією Донбас, а ще підтримує Путіна. Лисиця, що  не виступає проти  вбивств  своїх співгромадян, планувала  виступати в липні на музичному фестивалі, який має відбутись в цьому італійському місті. Проте через шквал  соціальних суперечок через  її небажану присутність,  після прямого запиту мера Леонардо Паолетті її виступ вже скасований.

 З причини своєї проросійської  позиції Валентина  Лисиця, яка є відомою як королева Рахманінова, ще мала  анулювання  свого концерту в Феніче у Венеції взимку минулого року.

Тако "Коментарі" повідомляли про те, що українська співачка, яка зрадила батьківщину, отримала музичні нагороди в Росії. Зрадниця з України Анна Асті, що тепер знаходиться  в РФ і не осуджує   загарбницькі дії  країни-агресорки,  отримала  нагороди в Росії.  Опальну виконавицю  визнали "співачкою року" за версією премії "Жара".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини