Головна Новини Зірки персона У Пугачової вкрали годинник на похороні: серед підозрюваних опинився Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пугачової вкрали годинник на похороні: серед підозрюваних опинився Пєсков

Пропагандисти повідомили про неприємний інцидент, в який потрапила Примадонна

8 травня 2023, 23:15 comments3183
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому  Пугачова прилетіла до російської столиці,  щоб бути присутньою на похороні свого  близького друга, відомого кутюр’є Валентина Юдашкіна. Саме під час процесії Примадонна  стала учасником неприємного  інциденту. Як повідомляють російські  медіа, в  співачки  поцупили  дорогий годинник.

У Пугачової вкрали годинник на похороні: серед підозрюваних опинився Пєсков

Алла Пугачова на похороні Валентина Юдашкіна (фото з відкритих джерел)

Перед цим, під час траурної процесії  Алла Борисівна   спілкувалась  з прес-секретарем російського президента РФ Дмитром Пєсковим. Він під час спілкування брав  зірку за руку. При цьому, Пєсков зазначив, що йому про це "нічого невідомо".

"Цей годинник мені подарували на позаминулий день народження. А під час похорону Валентина Юдашкіна я помітила, що він зник. Я майже ні з ким не контактувала. Буквально до мене підійшли дві-три людини, разом з ними Дмитро Пєсков. Він нічого не знає, каже, що йому нічого не відомо", — оприлюднило російське видання  слова  Алли Пугачової. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать". Нещодавно Примадонна російської сцени знову повернулась до російської столиці, щоб попрощатись зі своїм товаришем Валентином Юдашкіним. Алла Пугачова  в чорному вбранні  була присутня  на церемонії прощання з модельєром, де зустрілась з прес-секретарем  російського президента Дмитром Пєсковим. Багато росіян обурилось  тим, що  Пєсков поцілував руку Примадонни  і промовив, що  таки радий її бачити. На це з’явилась реакція  пропагандистки  Маргарити Симоньян. Вона сказала, що не  буде терпіти, коли Пугачову "приймуть назад".


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини