Головна Новини Зірки персона У РФ заявили, що Лобода виступила з росіянами на корпоративі в Дубаї: співачка відповіла
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що Лобода виступила з росіянами на корпоративі в Дубаї: співачка відповіла

Росіяни запевняють, що Лобода виконувала пісні російською мовою

17 жовтня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

За  твердженням  російської  телеведучої  Олени  Жигалової,  співачка з України   Світлана Лобода  виступала на корпоративі в Дубаї. На цьому заході  ще виступили  співаки з РФ — ілюзіоніст Олександр Бєлов і  виконавець  Араш.

У РФ заявили, що Лобода виступила з росіянами на корпоративі в Дубаї: співачка відповіла

Світлана Лобода (фото з відкритих джерел)

Олена Жигалова   розповіла, що  зірка з України  співала свої російськомовні хіти. Співачка  підтверджує  це повідомлення — вона  таки  виконувала  власні  російські хіти.  Але,  як  сказала Лобода, надаючи коментар представнику  "МУЗВАР", на  заході громадян РФ  не було.

Як стверджує співачка, кожне замовлення ретельно перевіряють її  менеджери,  якщо замовлення щодо виступу на корпоративні зробили мешканці РФ чи хтось інший, що підтримує  війну в Україні, Лобода  відмовилась би  від запрошення.

"Замовником концерту Світлани Лободи 15 жовтня, що відбувся в Дубаї, була громадянка Казахстану, прихильниця Світлани. Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного або приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною", — сказала  співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалимСпівачка розповіла, що їй щодня пишуть люди, які пережили справжній жах. Вона зізналася, що плаче, читаючи ці листи. Тому вона вирішила, що не може стояти осторонь та хоче допомогти.  Для того, щоб допомогти українцям, які постраждали від агресії РФ Лобода вирішила відкрити психологічний центр допомоги для всіх, кому вона потрібна.

Окрім цього, артистка повідомила, що разом зі своєю командою відкрила чат-бот в Telegram. Саме туди можуть написати усі люди, які хочуть отримати психологічну допомогу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини