Головна Новини Зірки персона У родині Лорак сталася трагедія: з'явилася її реакція
commentss НОВИНИ Всі новини

У родині Лорак сталася трагедія: з'явилася її реакція

Лорак сказала, що він назавжди залишиться в її серці.

18 квітня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Колишня українська виконавиця Ані Лорак, яка після початку  повномасштабної російської війни  залишилась  проживати і працювати в РФ,  тепер залишилась без  батька.  Він помер 18 квітня.

У родині Лорак сталася трагедія: з'явилася її реакція

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram  вона   написала  хвилюючі рядки, реагуючи  на смерть близької людини.  Ще й оприлюднила архівне фото зі своїм татом і  додала:

"Прощавай, тату. Ти завжди в моєму серці".

Допоки, причина смерті Мирослава Куєка є невідомою. Можливо, подробиці  оприлюднять пізніше.

Розповідають, що  Мирослав Куєк розлучивсь  з мамою Ані Лорак ще до появи доньки на світ.  Його колишня дружина  не змогла належно доглянути  дитину,  забезпечити її, з цієї причини  віддала  малу Кароліну  до дитячого будинку.

Певний  час батько відвідував майбутню співачку,  приносив їй подарунки. Він ще пропонував їй переїхати в його родину, але дівчинка  відмовилась.

Які в них  склались стосунки останніми роками — невідомо.


У родині Лорак сталася трагедія: з'явилася її реакція - фото 2

При цьому, Ані Лорак  не осудила війну в Україні, а  її батько  весь час залишавсь  на батьківщині, отримав  подяку президента України (1999) та Державну  стипендію  видатним діячам у галузі культури (2003).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців. Колишня українка Ані Лорак, яка брала участь в ефірі "Центрального телебачення"  російського  каналу скаржилась на напади  мешканців України. Вона називає їх несправедливими і  замітила, що плакала з відчаю. 

Зірка  ввійшла в цей образ і мало не плачучи,  розповідала, якого болю їй завдає хейт з боку  українських громадян. Співачка каже, що він  необґрунтований. Проте, слід  замітити, що Кароліна понад   півтора року ніяк не реагує на повномасштабну російську війну на батьківщині.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини