Головна Новини Зірки персона У Росії репер-путініст потрапив у немилість через "непатріотичне висловлювання" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії репер-путініст потрапив у немилість через "непатріотичне висловлювання" (ВІДЕО)

Всьому виною його фраза про те, що він залишається в Росії і "дивиться кіно далі", сказано в інтерв'ю Насті Івлєєвій

6 квітня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Представники російського Мінкульту  почав перевіряти  виконавиця  Басту  через його нещодавню  скандальну  заяву  під час інтерв'ю Насті Івлєєвій. Баста,  даючи відповідь  на запитання про те, чи  мав він плани  залишити країну, відповів, що міг би втекти з РФ, але "залишається дивитися кіно далі".

 У Росії репер-путініст потрапив у немилість через "непатріотичне висловлювання" (ВІДЕО)

Репер Баста (фото з відкритих джерел)

"Я розмірковував про те, щоб кудись поїхати. З іншого боку, я не можу нікуди поїхати, тому що у мене працює велика кількість людей. Як сім'янин і взагалі людина, відповідальна за людей, з якими я разом працюю і вважаю своїми друзями, як би я міг... Чесно можу сказати, без іронії: я з цією землею пов'язаний якось і фізично, і ментально. Я не можу звідси їхати надовго, як би тут не було важко... Тому дивимося кіно далі", — відповів  виконавець-путініст. 

За інформацією тelegram-каналу "Shot", цю відповідь  автора пісні "Медлячок" в РФ рахують "непатріотичною". До  Мінкульту надійшли  дві заяви з вимогою скасувати його  виступ в Ставрополі через це. 

Остаточного  висновку поки не має. Перевірка ще не закінчилась, але активісти в соцмережах вже  поширюють  заклики  не відвідувати  концерт Басти,  бо не мають бажання, щоб виконавець  багатів на їх грошах, так "зневажливо" ставлячись до Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російського репера, який підтримав Путіна, звинуватили у зґвалтуванні фанатки. Ще одного прихильника Путіна,  якого  знають як репера  Басту, звинувачують в сексуальному насильстві.  Молода мешканка російської столиці заявила, що репер  зґвалтував її в авто. Як  інформує російський Telegram-канал Shot,  це сталось  нібито після того, як закінчилась  вечірка в клубі  репера. Росіянці,  яка звинувачує   Басту в скоєнні зґвалтування,  34 роки.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини