Головна Новини Зірки персона У соцмережах відомої співачки з РФ та її чоловіка з'явилося привітання Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

У соцмережах відомої співачки з РФ та її чоловіка з'явилося привітання Путіну

У соцмережах Пугачової з'явилися дуже дивні коментарі.

9 жовтня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

 Алла Пугачова, яка публічно виступила проти вторгнення Росії в Україну і виїхала з родиною до Ізраїлю ще в 2022 році, продовжує стикатися з нападками з боку російських користувачів соцмереж. Попри її відкриту критику політики Путіна, прихильники режиму не припиняють писати образливі коментарі на її сторінках у соціальних мережах.

 У соцмережах відомої співачки з РФ та її чоловіка з'явилося привітання Путіну

Алла Пугачова та Галкін (фото з відкритих джерел)

Цього разу росіяни вирішили "відзначити" день народження Володимира Путіна, залишаючи привітання російському диктатору на сторінках Алли Пугачової та її чоловіка Максима Галкіна в Instagram. У своїх повідомленнях вони висловлювали підтримку Путіну та схвалювали його дії.

Зокрема, вони писали:

  • "З днем народження, Путін. Як добре, що наша країна очистилася від Пугачової";
  • "Сьогодні день народження у нашого народного президента. З днем народження, Володимире Володимировичу! Всіх благ вам і перемоги";
  • "Саме завдяки Путіну ми дізналися, що ви з себе представляєте насправді з Галкіним, спасибі йому за це і з днем народження".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Алла Пугачова знайшла спосіб, щоб попрощатися зі своїм другом у Москві. Алла Пугачова, яка публічно висловлювала своє неприйняття війни Росії проти України та покинула країну, все ж висловила співчуття у зв’язку зі смертю російського артиста та композитора В'ячеслава Добриніна. Співачка відправила до Москви вінок на похорон композитора, який відбувся на Троєкуровському цвинтарі. 

На стрічці вінка було написано: "Назавжди в моїй душі. Алла Пугачова". Хоча Пугачова не змогла особисто прибути на церемонію прощання, її жест привернув увагу російських ЗМІ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини