Головна Новини Зірки персона У США помер зірка "Супермена" та номінант на премію "Оскар"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США помер зірка "Супермена" та номінант на премію "Оскар"

Нед Бітті помер із природних причин

14 червня 2021, 09:36
Поділіться публікацією:

На 84-му році життя зупинилося серце популярного актора, номінованого на премію "Оскар", Неда Бітті. Про це пише ТСН, посилаючись на CNN.

У США помер зірка "Супермена" та номінант на премію "Оскар"

Нед Бітті - фото з відкритих джерел

"Нед помер із природних причин у неділю вранці в оточенні своєї родини і близьких", — йдеться у повідомленні.

Бітті з'явився на великому екрані ще в 1972 році, зігравши роль у кінострічці "Звільнення". У 1976 році він став номінантом престижної премії "Оскар" за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Телемережа".

Найбільшу ж популярність акторові принесла участь у кінострічці "Супермен", де він з'явився в ролі незграбного Отіса.

На рахунку Неда Бітті кілька десятків популярних фільмів і серіалів, серед яких: "Закон і порядок", "Вбивця всередині мене", "Капітан Америка", "Бастіон", "Стрілець" та інші.

Повідомляється, що колись американський розважальний тижневик Daily Variety називав Бітті "найбільш зайнятим актором Голлівуду".

Нагадаємо, що на 92-му році життя перестало битися серце відомого хореографа, народного артиста України Григорія Чапкіса. Сумну новину підтвердив його син.

Відомо, що останнім часом хореограф був у поганому стані, його здоров'я було підірване після кількох важко перенесених пневмоній. Вперше із двостороннім запаленням легенів народний артист потрапив до лікарні в грудні 2020 року.

Легендарний балетмейстер, незважаючи на вік, не залишав справу свого життя і продовжував активно виблискувати на сцені. Він запам'ятався не тільки своїми яскравими танцювальними номерами і "гострими" фразочками, а й неймовірним оптимізмом, ентузіазмом і життєвою енергією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини