Головна Новини Зірки персона У США знайшли двійника Дуейна «Скелі» Джонсона (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США знайшли двійника Дуейна «Скелі» Джонсона (ФОТО)

В американському штаті Алабама знайшли чоловіка, який неймовірно схожий на американського актора Дуейна «Скелю» Джонсона

29 серпня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Деякі люди дивують своїм неймовірним схожістю зі знаменитостями. Нещодавно в соціальній мережі TikTok знайшли двійника Гаррі Поттера, а тепер і "копію" популярного актора, зірки фільму "Джуманджі" Дуейна "Скелі" Джонсона.

У США знайшли двійника Дуейна «Скелі» Джонсона (ФОТО)

Двійник Дуейна Джонсона / Фото: facebook.com/MorganSheriffOffice

Чоловік Ерік Філдс, який працює в американському штаті Алабама в правоохоронних органах, прославився в соціальних мережах, і все завдяки своїй зовнішності, а точніше вражаючій схожості з Дуейном Джонсоном. Кадр з "місцевим" Скелею"" опублікував в мережі його колега, забезпечивши чоловікові велику популярність.

Сам Ерік зізнався, що його часто називають "дитиною Дуейна Джонсона і Віна Дизеля", але той не ображається, адже таке порівняння ще досить приємне. Він з позитивом сприймає гумор, який стосується його зовнішності й схожості з відомим актором.

Відомо, що Ерік працює лейтенантом вже близько 19 років, і багато людей вважають його справжнім героєм. Деякі відзначають, що це Дуейн "Скеля" Джонсон повинен пишатись тим, що схожий на поліцейського з Алабами.

У США знайшли двійника Дуейна «Скелі» Джонсона (ФОТО) - фото 2

Фото: facebook.com/MorganSheriffOffice

Однак, навряд чи зірка "Джуманджі" знає про існування свого двійника.

Нагадаємо, популярна актриса Кіра Найтлі шукає двійників, щоб вони знімалися замість неї у відвертих сценах, оскільки вона більше не хоче зніматися оголеною у фільмах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Середньому Заході США, завдяки соціальній мережі Instagram, знайшли двійника дружини принца Гаррі Меган Маркл. Жінку звуть Акіша Ленд, і вона не помічала своєї схожості з колишньою герцогинею Сассекською, поки їй не почали писати в мережі й зупиняти на вулиці. Акіша зізнаєтьмя, що їй лестить, що її порівнюють з Меган Марк і приймає це як великий комплімент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

29 серпня 2021, 23:16

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини