Головна Новини Зірки персона У телеведучої Регіни Тодоренко виявили невиліковну хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

У телеведучої Регіни Тодоренко виявили невиліковну хворобу

Артистка зазначила, що у всіх великих людей була така хвороба

17 березня 2021, 14:12
Поділіться публікацією:

Популярна співачка та телеведуча Регіна Тодоренко поділилася з фанатами сумною звісткою. У своєму Instagram вона розповіла, що медики виявили у неї невиліковну хворобу під назвою "вітіліго". Артистка продемонструвала білу пляму у себе на нозі, а також повідомила, що їй в це місце будуть колоти плазму, передає ТСН.

У телеведучої Регіни Тодоренко виявили невиліковну хворобу

У телеведучої Регіни Тодоренко виявили невиліковну хворобу - фото з відкритих джерел

"У мене є якась невиліковна хвороба. Невиліковна, але я намагаюся її усунути. Ось тут у мене біла пляма. Ми будемо сюди колоти плазму. Сподіваюся, що мені це допоможе. Або я буду відома як модель, у якої теж вітіліго. Бо у багатьох великих людей була ця хвороба. Навіть у Майкла Джексона ", — сказала Регіна Тодоренко.

У телеведучої Регіни Тодоренко виявили невиліковну хворобу - фото 2

Нагадаємо, що раніше Регіна Тодоренко була госпіталізована до лікарні на Балі. На курорт Тодоренко приїхала разом з сім'єю, щоб відпочити. Виявилося, що Регіна травмувала ногу, катаючись на серфі. Риф під серфом був дуже гострий і поранив дівчину. Медичним працівникам довелося розрізати дівчині палець, тому, що всередині залишився шматочок корала. Регіна розповіла в Сторіс, що сильний біль вона відчула тільки через дві години після удару.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що в січні популярний виконавець і музикант Сергій Бабкін заявив, що на деякий час залишає соціальні мережі через те, що у нього діагностували рідкісне захворювання очей, яке зустрічає один раз на мільйон. Артист переніс дві операції в Австрії. Музикант також поділився вартістю лікування — за його словами, за всі медичні маніпуляції і хірургічні втручання він заплатить 15 000 євро.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини