Головна Новини Зірки персона У віці 87 років померла зірка серіалів "Шерлок" і "Корона"
commentss НОВИНИ Всі новини

У віці 87 років померла зірка серіалів "Шерлок" і "Корона"

Розалінд Найт померла 19 грудня на 88-му році життя

21 грудня 2020, 13:51
Поділіться публікацією:

На 88-му році житті не стало відомої британської актриси Розалінд Найт, яка знімалася в серіалах "Корона", "Шерлок", "Пригоди Шерлока Холмса". Про трагічну звістку повідомили її доньки, але причину смерті вони не назвали, пише BBC.

У віці 87 років померла зірка серіалів "Шерлок" і "Корона"

Розалінд Найт. Фото: obozrevatel

"Так багато яскравих спогадів. Мій найближчий друг протягом 20 років і найкраща бабуся, яку тільки можна собі уявити. Нам буде тебе дуже не вистачати", — йдеться в публікації.
Популярність і любов глядачів прийшла до Розалінд ще в 1950-х роках після зйомок у комедії "Так тримати...". Також вона виконала не одну головну роль в популярних британських телесеріалах. Це такі роботи, як "Пуаро Агати Крісті", "Міс Марпл Агати Крісті", "Вулиця Коронації".

Крім цього, Розалінд Найт знялася у двох серіалах про детектива Шерлока Холмса: "Пригоди Шерлока Холмса" 1980-х років і "Шерлок" з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. А в популярній кінострічці "Корона" актриса виконала роль свекрухи королеви Єлизавети II, принцеси Аліси Баттенбергської.

Варто додати, що в акторській кар'єрі Найт є чимало пам'ятних робіт. Вона знялася як мінімум в тридцяти фільмах. Ще одним заняттям, якому зірка присвячувала багато свого часу, була гра в театральних постановках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, помер відомий радянський актор і каскадер. У п'ятницю, 18 грудня, помер відомий радянський актор і каскадер Олександр Массарський. Йому було 93 роки. Повідомляється, що причиною його смерті стали ускладнення, які були викликані COVID-19. Інформація про трагедію розміщена на офіційному сайті Союзу кінематографістів Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини