Головна Новини Зірки персона У відомій українській групі пояснили, чому не змінюють букву Z в назві та згадали про Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомій українській групі пояснили, чому не змінюють букву Z в назві та згадали про Зеленського

Заріцька заявила, що зробить це після того, як Володимир Зеленський прибере цю букву зі свого Instagram

29 березня 2023, 23:10 comments1046
Поділіться публікацією:

Кілька  українських артистів  і груп, які в назві  використовували  букву Z – що зараз стала символом  війни в Україні, прийняли рішення  змінити її. Але представники групи KAZKA цього не зробили і  пояснюють свою причину.

У відомій українській групі пояснили, чому не змінюють букву Z в назві та згадали про Зеленського

Олександра Заріцька (фото з відкритих джерел)

За словами солістки Олександри  Заріцької, яка була гостем  програми "ЖВЛ", група  вже стикалась  з хейтом в соціальних  мережах  з причини  букви  Z  в назві. Вона  сказала, що може погодитись  на зміну, але  при  одній  умові.

"Це назва нашої групи. Ми не можемо змінити її. І це знову ж таки асоціація з Володимиром Зеленським. У нього також така буква Z. Ми ухвалили для себе рішення: коли Володимир замінить в Instagram, тоді ми також замінимо", – з гумором  повідомила Заріцька.

До слова, ще одна українська  група "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" раніше  мала назву  "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ", але з початком  повномасштабного вторгнення  в Україну артисти  прийняли рішення  позбутись  букви Z в своїй  назві. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали український виконавець заявив, що не перестане співати свої російськомовні хіти.Український виконавець ALEKSEEV  дав відповідь  про подальше  майбутнє  власних російськомовних хітів. Він наголосив,  що не буде робити їх переклад на  українську і   каже, що і далі  співатиме їх   під час  своїх виступів, тому що  за останній час вони набули нового  сенсу. Як приклад, він навів  свої   цитати з хітів "убей меня потом, но только не сейчас" з пісні "Пьяное солнце", або "они думали, мы упадём, океанами стали"  і підсумував, що  ці рядки  мають новий сенс для слухачів, і вони мають бажання  слухати їх знову і знову. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини