Головна Новини Зірки персона Український виконавець заявив, що не перестане співати свої російськомовні хіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Український виконавець заявив, що не перестане співати свої російськомовні хіти

ALEKSEEV не збирається відмовлятися від своїх композицій

24 лютого 2023, 00:50 comments8902
Поділіться публікацією:

Український виконавець ALEKSEEV  дав відповідь  про подальше  майбутнє  власних російськомовних хітів. Він наголосив,  що не буде робити їх переклад на  українську і   каже, що і далі  співатиме їх   під час  своїх виступів, тому що  за останній час вони набули нового  сенсу. Про це він заявив, відповідаючи на запитання телевізійників UA24

Український виконавець заявив, що не перестане співати свої російськомовні хіти

ALEKSEEV (фото з відкритих джерел)

"З цього моменту пісні російською мовою я вже писати не буду. Але ті композиції, які полюбила багатомільйонна публіка, і які розуміють в Казахстані, Литві, Латвії, Естонії і дуже багатьох місцях, де є наша діаспора і російськомовні люди, які не підтримують війну... У мене багато популярних пісень російською мовою і відмовлятися від них я не буду", — розповів  виконавець.

Як приклад, він навів  свої   цитати з хітів "убей меня потом, но только не сейчас" з пісні "Пьяное солнце", або "они думали, мы упадём, океанами стали"  і підсумував, що  ці рядки  мають новий сенс для слухачів, і вони мають бажання  слухати їх знову і знову. 

"Я думаю, питань з цього приводу ні в кого не буде, тому що всі знають, яку сторону я зайняв у цій війні", -  підсумував   український виконавець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась  виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. .За словами  російської  моделі  Анни Калашникової, на яку посилаються  російські  ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась. Як каже Калашникова,  зірка  дуже переживає за війну в  своїй країні і  тому не може зібратись.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ua24.tv/#!/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

24 лютого 2023, 22:21

Пиздуй воювати

Вася

24 лютого 2023, 22:19

Чмо воювати йди

Вася

24 лютого 2023, 22:02

Почему не на войне?


Новини