Головна Новини Зірки персона У відомого співака відібрали бізнес в РФ: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомого співака відібрали бізнес в РФ: що відомо

Таким чином Меладзе нібито покарали за його відмову від підтримки пропагандистських наративів

30 жовтня 2023, 23:50 comments1017
Поділіться публікацією:

Російська знаменитість Валерій Меладзе з усіх сил   підтримує   мовчанку та зберігає  нейтралітет щодо питань, які  мають відношення  до війни в Україні. Ще 24 лютого  минулого року він виголосив антивоєнну промову, а зустрічаючи  Новий 2023 рік,  відповів на девіз "Слава Україні". За ці жести  радикально налаштовані російські глядачі  тепер не злюбили артиста.

У відомого співака відібрали бізнес в РФ: що відомо

Валерій Меладзе (фото з відкритих джерел)

Українці над співаком  сміються  з причини слабкості його переконань – налаштований співак ніби проти війни, проте хоче якось  сором'язливо прикрити цю свою позицію, коли це невигідно.

Але, при цьому Меладзе  продовжує  дуже успішно заробляти   на приватних  корпоративах. Податки на території РФ   співак, як не платив, так і  далі не платить.

Російські ЗМІ  пишуть, що  Меладзе  з  родиною ще на початку  повномасштабного військового вторгнення в Україну, покинув Росію, а  зараз  залишився там без свого звичного бізнесу. Ще  20 років тому співак відкрив  фірму, яка  пропонувала послуги в сфері виконавського мистецтва.

Недавно російські податківці  закрила  фірму Меладзе  з причини тривалої  відсутності фінансової активності.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Валерій Меладзе розповів, чому його брат розлучився з Вірою БрежнєвоюРосійська знаменитість  Валерій Меладзе пояснив, чому  його брат Костянтин Меладзе та  Віра Брежнєва розлучились. Як він стверджує, різна політична   орієнтація —  це не про цих зірок. 

Російські  медіа  наводять слова  Валерія Меладзе і  оприлюднюють його думку стосовно того, що відбулося. Зокрема, розлучення ніби  через політичні розбіжності,  як він пояснив, це маячня. Причина розлучення зіркового подружжя  зовсім інша.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини