Головна Новини Зірки персона У відомої акторки з "Діамантової руки" виявили рак
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомої акторки з "Діамантової руки" виявили рак

Останній місяць Світличну мучив ниючий біль у лівому вусі.

4 липня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

 У відомої радянської акторки Світлани Світличної, зірки фільму "Діамантова рука", запідозрили онкологічне захворювання. За даними телеграм-каналу Mash, у Світличної виявили болісне новоутворення під нижньою щелепою.

 У відомої акторки з "Діамантової руки" виявили рак

Світлана Світлична (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що останній місяць акторка страждала від ниючого болю у лівому вусі. Під час обстеження лікарі виявили у неї збільшені лімфовузли, а УЗД показало трисантиметрову пухлину на шиї. 84-річну Світличну направили до онколога для проведення гістології та визначення плану лікування. Ймовірно, їй знадобиться операція. Найближчим часом акторці зроблять комп'ютерну томографію (КТ).

Останніми роками здоров'я Світличної погіршувалося. Минулої осені вона перенесла пневмонію, яку лікували у психіатричній клініці, куди актриса потрапила ще у 2022 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що зірку "Діамантової руки" екстрено госпіталізували до лікарні. Відома артистка, яка грала ролі в багатьох радянських фільмах, але стала  популярною, зігравши роль в комедії  "Діамантова рука", 83-річна Світлана Світлична опинилась в реанімації.

 Як інформує  пропагандистський  ресурс  Стархіт, акторка знаходилась в своєму  помешканні, коли в неї  різко  погіршилось  самопочуття. Світлична відразу викликала працівників швидкої  медичної  допомоги. Спочатку повідомляли, що в артистки діагностували гострий коронарний синдром, проте пізніше  виявилось, що в неї інфаркт. Тепер  зіркова пацієнтка знаходиться у відділенні реанімації.

Останніми роками Світлана Світлична  часто хворіє. Минулої осені  вона захворіла на  пневмонію. Недуга  знайшла Світличну в психіатричній клініці, куди  акторка  потрапила ще в 2022 році.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини