Головна Новини Зірки персона Уілл Сміт показав, як змінився за місяць марафону схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Уілл Сміт показав, як змінився за місяць марафону схуднення

Актор рішуче налаштований скинути вагу, прибрати жирові складки і поправити здоров'я

31 травня 2021, 23:30 comments6194
Поділіться публікацією:

Актор Вілл Сміт, якого недавно фоловерів звинуватили в зайвій вазі, у своїй соціальній мережі Інстаграм опублікував відеоролик, в якому розповів про свої плани схуднути і повернути собі відмінну форму. Зірка "Людей в чорному" та інших відомих фільмів скаржиться на зайву вагу і готується без жалю ганяти себе в спортзалі.

Уілл Сміт показав, як змінився за місяць марафону схуднення

Уілл Сміт (фото з відкритих джерел)

Актор рішуче налаштований скинути вагу, прибрати жирові складки і поправити здоров'я. До того ж Сміт розповів, що він сам думає про свою нинішню фігуру.

"Це так огидно. Це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченна кількість днів, коли я" пасся "у холодильника. Мені подобається моє тіло, але я хочу відчувати себе краще", — розповів Сміт.

Далі Вілл в своєму ролику показав, що вже почав працювати над собою. Актор відвідує тренування в спортзалі, і старанно тренується.

Уілл Сміт двічі номінувався на здобуття премії Оскар, п'ять разів на отримання Золотого глобуса. Він володар премії Греммі як хіп-хоп виконавець.

Як повідомляли раніше 52-річний актор, зірка фільмів "Фокус" і "Погані хлопці" Вілл Сміт є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Він ділиться з фанатами кумедними відеороликами та фотографіями, не соромлячись, демонструвати себе справжнього.

Нещодавно в мережі він опублікував фотографію, на якій показав, що карантин, запроваджений через пандемію коронавірусу і нічні перекуси зробили з його спортивним тілом. Уілл Сміт зізнався, що зараз він в гіршій в життя формі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини