Головна Новини Зірки персона Українка стала найдорожчою співачкою в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка стала найдорожчою співачкою в Росії

Анна Асті вже давно живе в Російській Федерації

20 грудня 2023, 22:50
Поділіться публікацією:

Колишня українка, співачка  Анна Асті  визнана найдорожчою співачкою в РФ. Як розповідає  один з організаторів концертів  журналістам  російських ЗМІ,  зірка  свій 40-хвилинний виступ  оцінює до 20 мільйонів рублів (понад 8 мільйонів гривень).

Українка стала найдорожчою співачкою в Росії

Анна Асті (фото з відкритих джерел)

Вартість виступу Асті,  як стверджує інсайдер,  ще залежатиме від місця проходження новорічного корпоративу.  Для прикладу, за  концерт в Москві Асті  просить  набагато менше,  проте  тільки тому, що має можливість  виступити кілька  раз за ніч.

"Виступ Анни Asti в Москві коштує від 10 мільйонів, а ось в регіони менше ніж за 20-ку вона не поїде", – стверджує росіянин.

Ще до списку найдорожчих  російських артистів  входить Shaman, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Стас Михайлов, гурти "Руки вверх" і "Ленінград".

Важливо, що Анна Асті  під час початку  повномасштабної  війни була  в Україні. Перші дні вона  та її батьки,  чоловік-росіянин  переховувались  в підвалі. Після цього,  співачка   повернулась  в РФ. Подейкують, що на  такому рішенні  наполіг її чоловік Стас.

В Росії  Асті  стала  власницею  бізнес — студії краси і музичного лейблу.  Ще  вона  увесь час виступає  на концертах. Зараз Анна Асті  вже  має  російський паспорт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка, яка проміняла свою країну на криваві рублі, стала "співачкою року" в Росії. Виконавиця з України  Анна Асті після  того, як почалась війна, продовжує  жити і  співати в РФ. Колишня українка  постійно  бере участь в російських  музичних заходах,  виборює собі номінації в музичних преміях. Нещодавно співачка   отримала в РФ  нагороду "Найкраща співачка року", ще вона удостоєна  нагород "Прорив року" і "Пісня року". 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини