Головна Новини Зірки персона Українка, яка перемогла на "Місіс світу 2023", потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка, яка перемогла на "Місіс світу 2023", потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО)

Під час оголошення результатів Ірина Безсмертна тримала дівчину з РФ за руки

7 вересня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

36-річна представниця України та мешканка Херсона Ірина Безсмертна, що здобула перемогу  під час конкурсу краси "Місіс світу" 2023 року, осоромила себе дружбою з конкурсанткою з РФ. На оприлюднених знімках  та відеороликах, що виставлені  на сторінці Ms World International 2023 в  соціальних мережах можливо  побачити деякі  цікаві кадри.

Українка, яка перемогла на "Місіс світу 2023", потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО)

Ірина Безсмертна (фото з відкритих джерел)

Зокрема,  перед фіналом  конкурсу  українка  фотографувалась разом з російською представницею Анастасією Машкіною. Учасниці   сфотографовані в купальниках та посміхаються.  Напевно,  Безсмертна   в цій ситуації прийняла рішення бути "поза політикою".

Українка, яка перемогла на ”Місіс світу 2023”, потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО) - фото 2

 Вже на  самому фіналі  Ірина стоїть разом з Машкіною та  ще одною конкурсанткою з рф.  Коли оголошували хто переміг, Безсмертна  підтримувала  свою російську суперницю. Можна побачити, що вона  підтримувала  її за руки.

Українка, яка перемогла на ”Місіс світу 2023”, потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО) - фото 3
Ще наша конкурсантка   не висловлювалась, як  відноситься  до агресивних сусідок під час  конкурсу.  Конкурсантка з рф, навпаки, намагалась не оприлюднювати спільні знімки з представницею України.  

Українка, яка перемогла на ”Місіс світу 2023”, потрапила у скандал через дружбу з росіянкою (ФОТО) - фото 4
До поїздки на конкурс краси, Безсмертна   часто оприлюднювала  фотографії з українським прапором. Вона показала, як раділи херсонці, коли звільнили  Херсон від загарбників. Наша переможниця тоді  говорила про  росіян – окупанти  та відкрито висловила свою  думку. З якого часу Ірина  "лояльно" ставиться до російських   конкурсанток  — незрозуміло.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома у світі українська диригентка потрапила у скандал через футболку з написом Wagner Power. Всесвітньо відома українська музикант і диригент Оксана Линів опинилася в епіцентрі скандалу, коли на фестивалі в Німеччині вбралася в футболку з написом Wagner Power.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини