Головна Новини Зірки персона Українська співачка вперше розповіла про серйозне захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка вперше розповіла про серйозне захворювання

У співачки діагностували рак яєчників

20 вересня 2020, 11:40 comments1992
Поділіться публікацією:








34-річна українська артистка Міка Ньютон, яка зараз живе в США, зізналася, що поборола онкологічне захворювання. Таку заяву співачці зробила в програмі "Світське життя з Катериною Осадчою", опублікованій на YouTube-каналі.

Українська співачка вперше розповіла про серйозне захворювання

Міка Ньютон | Copyright: Dmitriy Larin

Артистка розповіла, що через рік після весілля з власником американського модельного агентства Saint Agency Крісом Сааведра, у неї діагностували рак яєчників. Мама знаменитості наполягла на тому, щоб вона зберегла свою хворобу в таємниці від громадськості.

Міка Ньютон зізналася, що останній рік в її житті був дуже емоційним і важким, вона перевіряла свій діагноз в декількох лабораторіях, тому що лікарі не могли повірити в те, що у 33-річної жінки розвинулася така хвороба. Найчастіше, вона проявляється у людей старшого віку.

Зараз артистка приїхала в Україну і заявила, що поборола рак. Також Міка закликала всіх жінок регулярно проходити обстеження.

Раннє видання "Коментарі" повідомляло, що українська ведуча Алла Мазур розповіла, як перемогла онкологічне захворювання і вперше знялася для глянцю без перуки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини