Головна Новини Зірки персона Українська актриса приєдналася до ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська актриса приєдналася до ЗСУ

Від сцени до фронту: актриса національного драмтеатру приєднується до Сил оборони

18 червня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Марія Агапітова, відома актриса Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, приєдналася до Сил оборони України. Минулого року актриса вже намагалася вступити до армії, але тоді їй відмовили, сказавши, що "прийде її час". Нині вона отримала можливість служити своїй країні.

Українська актриса приєдналася до ЗСУ

Українська актриса приєдналася до ЗСУ

Агапітова розповіла, що ухвалила рішення про службу в армії не спонтанно.

“Я встаю на захист своєї країни! Але для цього мені потрібна хороша броня, бо я ще хочу мати дітей та вийти на сцену. Мені видали все необхідне, але жіночого, тим паче анатомічного, на жаль, немає, ” – поділилася вона.

Актриса також відкрила збір коштів на необхідне обладнання, включаючи бронежилети та РПС через створення фонду підтримки.

Нагадаємо, що відомий український письменник та активний громадський діяч Сергій Жадан оголосив про свій вступ до лав 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія". Його приклад наслідував і Євген Турчинов, учасник музичного гурту "Жадан і собаки", який також приєднався до навчання у тій же бригаді.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів в інтерв'ю, що на початку повномасштабного вторгнення не бачив сенсу вступати до лав територіальної оборони, адже він був у невеликому селищі.

"Коментарі" повідомляли, що батьки, які мають троє або більше неповнолітніх дітей та мають право на відстрочку від мобілізації, можуть втратити її. Це пов'язано із змінами нового закону про мобілізацію в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на заяву Мін'юсту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини