Головна Новини Зірки персона Українська актриса розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська актриса розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям

Тетяна Песик виявила гастрит та застій жовчі після медичної перевірки

12 червня 2024, 16:22
Поділіться публікацією:

В українському шоу-бізнесі несподівано спливла тривожна новина: Тетяна Песик, відома актриса та зірка "Жіночого Кварталу", поділилася з передплатниками у соціальних мережах, що зараз відбувається лікування. Знаменитість, яка тривалий час приховувала свої переживання, нарешті розкрила, що їй довелося зіткнутися з необхідністю ендоскопічного обстеження внутрішніх органів.

Українська актриса розповіла про серйозні проблеми зі здоров'ям

Українська актриса поскаржилася на проблеми зі здоров'ям

Песик, яка вперше вийшла на велику сцену в рамках КВК під час навчання в університеті, за роки своєї кар'єри перетворилася на одну з найвідоміших осіб української комедії. Вона зізналася, що довгі місяці не могла наважитися на обстеження.

"Йду робити ендоскопію. Мені так страшно... Я пігулку не можу ковтнути, а шланг — це взагалі немає вистави. Але цей час мав настати. Майже рік я відтягувала, щоб зробити цю процедуру", — розповіла гумористка.

Лікарі діагностували зірці гастрит та застій жовчі у кишечнику. Тепер Тетяна розпочинає курс лікування.

"Я це зробила... У мене руки тремтіли, вони бачили мій страх в очах, навіть двері зачинили на замок, щоб я не втекла. Дякую лікарю, який мене правильно налаштував. Тепер я знаю, що у мене гастрит і жовч у кишечнику ", — Розповіла дівчина.

Нагадаємо, що Тетяна Песик продовжує свою активну діяльність у театрі та телевізійних проектах.

Раніше "Коментарі" писали, що відома російська співачка Алла Пугачова, яка виступала проти дій Кремля, після тимчасового перебування на Кіпрі вирішила переїхати. Причиною стали проблеми зі здоров'ям: через спекотну погоду та високу вологість у співачки почалися проблеми з ногами, що ускладнило її пересування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини