Головна Новини Зірки персона Українська співачка MamaRika вагітна первістком (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка MamaRika вагітна первістком (ФОТО)

Українська співачка MamaRika сьогодні, 26 травня, оголосила шанувальникам про те, що разом з коханим Сергієм Середою вперше стануть батьками

26 травня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Зірковий бебі-бум триває. На цей раз радісною звісткою поділилася 32-річна українська співачка MamaRika.

Українська співачка MamaRika вагітна первістком (ФОТО)

MamaRika (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram популярна виконавиця зазначила, що вагітна первістком: "Зовсім скоро нас буде троє, і Мамка офіційно стане мамою", — підписала зірка чуттєвий кадр, на якому позує з кругленьким животом обійнявшись з чоловіком Сергієм Середою.

Майбутній тато також на своєму акаунті в соціальній мережі поділився знімком і зазначив, що настав час підписникам розкрити їх маленький секрет.

За годину публікація MamaRika зібрала понад 18 тисяч лайків і безліч коментарів, в яких шанувальники вітають артистку з майбутнім поповненням: "Клас, вітаю", "Це буде неймовірно красивий бейбік", "Нарешті, як же я за вас рада", "Ура!!!!!!! вітаю вас", "Я в шоці, вітаю", — написали фоловери.

Відзначимо, що MamaRika і Сергій Середа одружилися в березні 2020 року. Вони хотіли в цей важливий день належати тільки один одному, тому втекли якомога далі від усіх. Церемонія одруження проходила на березі Сіамської затоки в Таїланді.

Нагадаємо, що український ведучий та шоумен Сергій Притула повідомив про те, що в третій раз став батьком. На світ з'явилася його друга дочка, яку вони з дружиною назвали Стефанія. Про вагітність коханої артист не повідомляв, тому така новина стала несподіванкою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 37-річна популярна ведуча та журналістка Катерина Осадча вирішила більше не тягнути інтригу та оголосила про те, що скоро вони з Юрієм Горбуновим знову стануть батьками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини