Головна Новини Зірки персона Українська співачка потрапила в лікарню з кровотечею
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка потрапила в лікарню з кровотечею

Співачка закликала дівчат дбайливо ставитися до свого здоров'я

15 березня 2021, 21:30
Поділіться публікацією:

Відому співачку, екс-учасницю гурту "NikitA" Дашу Астаф'єву терміново госпіталізували через внутрішню кровотечу. Артистка перенесла операцію і зараз її здоров'ю нічого не загрожує.

Українська співачка потрапила в лікарню з кровотечею

Даша Астаф'єва (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість зізналася, що кілька днів тому у неї почалися сильні болі в животі. Тоді Даша не звертала на це належної уваги, оскільки думала, що виною всьому менструація. Вона пила знеболюючі таблетки й продовжувала займатися своїми справами, зйомками та зустрічами. Але ліки не чинили ніякого ефекту, тоді Астаф'єва вирішила, що вона просто втомилася і перенервувала і їй потрібно відпочити.

За словами співачки, вночі біль в животі посилилася, але вона не стала порушувати свої плани й підводити людей і замість лікарні вирушила працювати. Але біль не вщухав і артистку все-таки відвезли в лікарню, там з'ясували, що у неї відкрилася внутрішня кровотеча.

"3 дні тому мені зняли шви й підтвердили, що все добре. Сьогодні, коли я вже змогла ознайомитися з усією інформацією по цій темі, розумію, що це чудо! Мені неймовірно пощастило", — зазначила Даша.

Також знаменитість закликала дівчат дбайливо ставитися до свого здоров'я і заявила, що не варто терпіти, коли щось болить.

"Якщо щось турбує, розкажіть хоча б близьким. Не залишайтеся з бідою сам на сам. Це не розумно", — підсумувала Астаф'єва.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Аліна Астровська вперше розповіла про те, як була на волосині від смерті через екстремальне схуднення. Після цього, співачка працювала з психологом і переглянула свій раціон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини