Головна Новини Зірки персона Українська співачка стала мамою втретє: як назвали дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська співачка стала мамою втретє: як назвали дитину

Родина Джамали поповнилася третьою дитиною: радісні подробиці з пологового будинку

27 травня 2024, 12:30
Поділіться публікацією:

Українська співачка Джамала знову зазнала радості материнства. Так, 24 травня, вона втретє стала мамою, подарувавши своєму чоловікові Бекір Сулейманову ще одного маленького принца. Малюкові дали ім'я Алім-Сеїт Бекір. Хлопчик народився вагою 3 кг і зріст 50 см. Відомо, що Джамала народжувала в одному з київських пологових будинків.

Українська співачка стала мамою втретє: як назвали дитину

Народження третього сина Джамали

Емоційно та щиро Джамала поділилася своїми почуттями у своїх соціальних мережах, опублікувавши зворушливе зображення ніжок новонародженого.

"24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц! Я тобі буду тінню в спекотний день, в холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Кохаю".

Українська співачка стала мамою втретє: як назвали дитину - фото 2

Привітання від колег та шанувальників не змусили на себе чекати. Відомі особи, такі як Юлія Саніна, Даша Малахова та Дар'я Коломієць, залишили теплі слова на адресу новоспеченої мами.

Цікавий факт: всього день до народження сина, 23 травня, Джамала виступала на сцені Національної музичної премії YUNA 2024, що наголошує на її неймовірній силі та присвяченості своїй справі. Співачка спромоглася не лише взяти участь у важливій культурній події, а й повернутися додому вчасно, щоб зустріти нове життя.

Нагадаємо, що на сцені Жовтневого палацу в Києві нещодавно відбулася церемонія вручення 13-ї Національної музичної премії YUNA , яка відзначила визначні здобутки українських артистів минулого року. Імена переможців були оголошені в атмосфері урочистостей та захоплених оплесків.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Відома українська фотомодель вдруге стане мамою: Алла Костромічева поділилася радісною звісткою. Фотомодель та ведуча шоу "Супермодель по-українськи" Алла Костромічова офіційно заявила, що чекає на дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини