Головна Новини Зірки персона Українська телеведуча розкритикувала чоловіків, які веселяться під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська телеведуча розкритикувала чоловіків, які веселяться під час війни

Єфросиніна закликає чоловіків не забувати про тих, хто боронить наше життя на фронті.

16 березня 2023, 22:05
Поділіться публікацією:

Відома телеведуча Маша Єфросиніна  критично  висловилась  щодо  чоловіків, що весело проводять час, коли  продовжується повномасштабна війна  РФ проти України в  закладах Києва.  Вона не стримувала емоцій,  коли говорила про тих, хто є розповсюджувачем  наклепів. Про це пише "УНІАН".

Українська телеведуча розкритикувала чоловіків, які веселяться під час війни

Маша Єфросиніна (фото з відкритих джерел)

"Так, я говорила і говорю, що воювати або ні — то особиста справа кожного цивільного чоловіка. Всі різні, у всіх свої обставини життя та своя сила психіки. Також я сильно намагаюся дотримуватися даної собі обіцянки — не засуджувати та не ср*тися зі своїми під час цієї страшної війни, яка і так нас всіх вбиває ментально! Вбиває! Це факт! Я навіть навчилася опановувати себе, коли усілякі пухлопикі особи чоловічої статі сидять перед камерою, і єдиною своєю "важливою справою для країни" вважають знімання своїх мерзотних л*йноблогів, які базуються на наклепах та образах, та провокують лише розпалювання агресії всередині країни!", -  пише   ведуча  в  соціальних мережах.

Ще  вона навела відповіді зі своєї розмови з нового інтерв'ю, добровольцем Денисом  Квебеком.   Вона запитала, які мотивації для  немобілізованих людей вчитися та  пам’ятати про війну.

Квебек відповів, що українським   військовослужбовцям, що тепер на фронті, потрібно допомагати, і тому потрібно провести  ротації.  Єфросиніна відверто каже, що їй важко стримуватись, коли вона спостерігає за  чоловіками, що проводять своє життя так,  ніби війни не має.

"Але от, що ніяк поки що не дається мені в опануванні — це люди, які живуть так, ніби війни немає... Ніби такі як Денис, мій чоловік та ще купа українських добровольців, і так їх захистять ціною своїх життів… Я просто ох*їваю в столичних закладах, коли бачу, як потворно поводяться деякі пихаті бізнесмени, просто продовжуючи так само веселитися на широку, як жили до великої війни.. Веселіться вже вдома! У всіх зараз телефони! Вашу поведінку бачать потім на відео наші воїни. Більшість з них вже рік без ротації сидять в окопах і гинуть, гинуть, гинуть… Повсюди трагедії та смерті… Має ж бути елементарна совість!", — звертається до них телеведуча.

Вона закликала   українців   пам'ятати про тих, хто захищає  наш  спокій на лінії фронту. Як  радить  Єфросиніна,  добре було б записатись на заняття в тирі чи просто  привести себе  до форми

"Війна, нагадую, в розпалі….Хто зна", — резюмує українська тележурналістка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що телеведуча з Росії розповіла, що їй у Львові запропонували "відро кокаїну".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини