Головна Новини Зірки персона Українська телеведуча вперше показала обличчя сина (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська телеведуча вперше показала обличчя сина (ФОТО)

Відома українська телеведуча Василіса Фролова вперше показала обличчя сина через місяць після його народження

8 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Багато відомих особистостей не публікують в соціальних мережах фотографії, на яких видно обличчя їхніх дітей або ж прикривають їх смайликами. Але українська телеведуча Василіса Фролова не відноситься до їх числа. Зіркова мама показала обличчя свого сина Родіона через місяць після пологів.

Українська телеведуча вперше показала обличчя сина (ФОТО)

Василіса Фролова (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких її малюк позує в костюмі Міккі Мауса. На одному з кадрів новонароджений син телеведучої серйозно і пильно дивиться в камеру. З нагоди того, що синові виповнився місяць, зіркова мама вирішила зробити колаж, з'єднавши свої фотографії, де вона, будучи вагітною, позує в костюмі мультяшного героя, і свого малюка. Вийшло досить незвично та оригінально.

"Місяць людині. Ви ж, сподіваюся, не жартуйте, що він найскладніший ... Людина повністю заволоділа мною і поки ніяких шансів на самостійне вільне життя не дає. Що ж ви не попереджали? ", — написала українська телеведуча.

Шанувальники знаменитості відзначили, що кадри вийшли дуже красивими та привітали її й синочка з першим місяцем: "Який прекрасний малюк!", "Вітаємо вас від щирого серця!", "Як же мило", "Здоров'я Вам і Вашому янголятку!", "З першою датою. Ну що за насолода", "Круууутяк !!! Вітаю", — відзначили фоловери.

Нагадаємо, в листопаді 2020 року, 42-річна українська телеведуча Василіса Фролова зізналася, що готується до самого хвилюючого і радісному періоду у своєму житті — народження первістка

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Василиса Фролова розповіла, що батько її дитини — відомий продюсер, і їхні стосунки тривають вже давно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини