Головна Новини Зірки персона Українська ведуча підколола Камалію за її вихід в Каннах
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська ведуча підколола Камалію за її вихід в Каннах

Малахова прокоментувала, як Камалія і Захур "грають любов" на публіці

24 травня 2023, 22:15 comments3584
Поділіться публікацією:

Відома  акторка і ведуча Даша Малахова  все ще перебуває під враженнями  виходу  співачки Камалії і її чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура на червоній доріжці  Каннського кінофестивалю, що  таки написала  з цього приводу  власний коментар – він вийшов їдким, як яблучний оцет, цим дуже пишається Даша.

 Українська ведуча підколола Камалію за її вихід в Каннах

Камалія і Захур у Каннах (фото з відкритих джерел)

Зокрема, Малаховій  не сподобалось, що Камалія  загорнулась в український прапор.  При цьому,  парні костюми  чоловіка і дружини були  в одних і тих самих,  національних кольорах.  Ще  ведучій не сподобався   коментар Камалії, де вона сказала, що  представляє в Каннах Україну у всій її красі.

"Нарешті ми врятовані, і наші стильні та розумні колеги із сфери кіно приїхали на фестиваль, щоб достойно представити країну, показати літак і нагадати всім про відому сцену з Титаніку. Я впевнена, що вони дали всім зрозуміти, що ми знаємося на сучасному кіно та й мистецтві взагалі. Навіть якщо в цей світ потрапить метеорит, деякі речі — незмінні. Метелик топ. І я це люблю. От люблю я цю няшну дурню. Іду спати з посмішкою. Може і Болівуд побудуємо… І цікаво, хто ж все ж таки випливе на валізі.", -  написала після цього  Даша Малахова на своїй сторінці в  соціальних мережах.

Підписники в коментарях  написали ведучій про те, що Камалія і Захур розлучаються, але на червоній доріжці  ще зображують пару.

"Коли така ситуація і треба їхати в Канни, рятувати країну, то і можна зіграти любов, бо життя то кіно, і заради України можна ще і не таке відчібучити", — прореагувала на те  Малахова.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська співачка згадала про особисте знайомство з Путіним, його дзвінки та запрошення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини