Головна Новини Зірки персона Українська ведуча показала, як виглядає після ДТП (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська ведуча показала, як виглядає після ДТП (ФОТО)

Вітвіцька вже повернулася на роботу і провела прямий ефір

15 липня 2021, 19:09
Поділіться публікацією:

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка сьогодні вночі потрапила в ДТП у столиці, показала, як виглядає після аварії. Вона виклала в сторіз фотографію, де показала свій зовнішній вигляд.

Українська ведуча показала, як виглядає після ДТП (ФОТО)

Соломія Вітвіцька (фото з відкритих джерел)

Відомо, що під час зіткнення популярна ведуча перебувала на задньому сидінні машини. Тому серйозних ушкоджень не отримала. Про аварію тільки нагадує ґуля на лобі, яку Соломія отримала після удару головою об сидіння.

Ведуча новин вже повідомила своїм шанувальникам і друзям, що повернулася на роботу і провела прямий ефір.

Соломія Вітвіцька в мережі показала, як виглядає після нічного інциденту, і подякувала всім за підтримку і хвилювання. Вона продемонструвала, як візажисти вміло загримували її ґулю.

Українська ведуча показала, як виглядає після ДТП (ФОТО) - фото 2

"Спасибі, що переживаєте за мене, спасибі, що пишете і підтримуєте. Дівчата замалювали мені ґулю на лобі. Будемо вести ТСН", — написала ведуча.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло своїм читачам про те, що телеведуча "1+1" потрапила у ДТП. Пізно ввечері 14 липня на одній зі столичних вулиць журналістка разом з подругою потрапила в автоаварію.

Місцем ДТП стала Рибальська Набережна. Зіткнувся мікроавтобус, на задньому сидінні якого і знаходилася Вітвіцька, і вантажівка.

Як повідомляється в місцевих Telegram-каналах, очевидці (а також самі водії) стверджують, що причиною ДТП став кур'єр служби доставки. Пересуваючись на скутері, він нібито підрізав вантажівку, яка їхала вулицею. Це створило перешкоди на дорозі, які відволікли увагу водія мікроавтобуса (подругу Соломії Вітвіцької, до слова), через що вона і влетіла у вантажівку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sdfgfdsadfg

17 липня 2021, 17:31

https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-viv-hd.html https://www.gurtong.net/ixo/video-c-v-s-liv-lol.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-i-li-xq.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-x.html https://www.gurtong.net/ixo/video-l-v-w-lp-xq.html


Новини