Головна Новини Зірки персона Український гуморист розповів, як покинув Україну під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Український гуморист розповів, як покинув Україну під час війни

Навколо виїзду колишнього коханого Ксенії Мішиної в США ходить багато чуток

31 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Гуморист з України та зірка  першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт  ще влітку  минулого року поїхав до  Америки, де тепер постійно мешкає  і працює. Зараз йому найбільше ставлять в лоб неприємне питання: як  коміку  вдалось  залишити свою  країну  в час повномасштабного  вторгнення  РФ  на  українську територію.

 Український гуморист розповів, як покинув Україну під час війни

Олександр Еллерт (фото з відкритих джерел)

До цього часу відомий комік  мовчав, відбиваючись жартами. Проте ця неприємна ситуація Еллерту набридла, він не в захваті, що його постійно критикують в медіа та Інтернеті   за те, що залишив країну. А ще гуморист ображається, що  еміграцію до США   більшість користувачів  називає втечею.

Саме з цієї причини, гуморист  на своїй сторінці в соцмережах вирішив все поснити і зробити все, щоб припинити обговорення з втечею.

Еллерт  стверджує, що він залишив країну законним шляхом. Крім того, вже  кілька разів  був в Україні, і без проблем може повторювати це скільки  потрібно. Всім  переконливо  рекомендує  не  згадувати про ситуацію, як він виїхав у  Сполучені Штати.

"Я офіційно покинув Україну по усім нормам законодавства під час військового положення. Також за час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень та грудень 2022) і можу це зробити знов. Міністерство культури, Квартал 95, президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровский, Шлях, Добробат… ніяких відносин до мого перетинання кордону не мають", — написав  комік, який при цьому таки не розкрив, як же він  відбув  до Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини