Головна Новини Зірки персона Український комік відповів на хейт: "Ніколи не ухилявся"
commentss НОВИНИ Всі новини

Український комік відповів на хейт: "Ніколи не ухилявся"

Український комік Володимир Жогло відповів критикам: дані оновлені, готовий до виклику

9 вересня 2024, 00:34
Поділіться публікацією:

У центрі уваги громадськості знову опинився Володимир Жогло, зірка "Вар'яти шоу". Ведучий та гуморист розповів, чи вдалося оновити військові дані і як він ставиться до критики на свою адресу.

Український комік відповів на хейт: "Ніколи не ухилявся"

Жогло заявив про готовність захищати Україну

Український комік Володимир Жогло, відомий своїми виступами у проекті "Вар'яти шоу", зіткнувся із хвилею критики в інтернеті, де його звинувачували в ухиленні від служби в армії. Однак Жогло не лише спростував ці звинувачення, а й підтвердив свою готовність до захисту України, повідомивши про нещодавній візит до військкомату, де він добровільно оновив свої дані.

"ВЛК пройдено двічі. Дані оновлені. У мене на руках військовий обліковий документ і всі інші. Ніколи не ухилявся. Пішов у військкомат добровільно", — додав Володимир.

Крім того, Володимир Жогло наголосив, що не вважає за потрібне виправдовуватися за свою діяльність, оскільки кожен крок, який він робить, спрямований на підтримку України.

"Я вважаю, що такі коментарі справедливі, тому що це людський біль. Багато хто втратив когось, з родини, з близьких. У мене один із найкращих друзів зараз воює у штурмовій бригаді. Я вважаю, що це справедливий закид. це право, не можу їх обмежити. І напевно, що багато хто з них переживає тяжкий біль. там, а не хтось інший? відзначив Жогло.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула заявив, що готовий мобілізуватися до лав ЗСУ, якщо в країні змінять законодавство та скасують відстрочку для багатодітних батьків. Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини