Головна Новини Зірки персона Український продюсер отримав російський паспорт (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український продюсер отримав російський паспорт (ФОТО)

Юрій Бардаш позував з російським паспортом на тлі прапора Росії і терориста Путіна

23 січня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

Колишній український  продюсер Юрій Бардаш,  сьогодні, мабуть  єдиний з усіх  представників  вітчизняного шоу-бізнесу, що  відкрито підтримує російського  диктатора Володимира Путіна  та його агресію  проти  своєї країни,  тепер одержав  паспорт  РФ

Український продюсер отримав російський паспорт (ФОТО)

Юрій Бардаш (фото з відкритих джерел)

Як інформує  пропагандистський  телеграм-канал Mash,  екс-українець  позував з  новим  документом на  фоні російського прапора Росії і  російського президента, який  кожного дня нищить  Україну  та її громадян.

В 2022 році  Юрій Бардаш з міста  Алчевськ виїхав з української території  до РФ.  Продюсер підтримує  військове вторгнення  господаря Кремля  в Україну і   піддавав критиці представників  української  влади.

Український продюсер отримав російський паспорт (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український продюсер заявив, що повернеться в країну тільки після окупації Києва. Як  стверджує колишній український продюсер, що починав працювати з відомими тепер  гуртами "Quest Pistols", "Гриби", "Нерви", Юрій Бардаш, він хоче аби  РФ  загарбала всю українську територію. Про це опальний продюсер сказав  представникам  одної з пропагандистських радіостанцій. 

На початку повномасштабної  війни  Бардаш виїхав з України до РФ і зараз  каже, що він вже російський продюсер. Говорить, що буде  виводити  на велику сцену нові  таланти з глибинки. Тепер  кар'єра  скандаліста на паузі, хоч  він активно вислуговується перед  кремлівським режимом. На цей раз він видав  маячню, стверджуючи, що після того, як  Росія ніби загарбає Україну, "всі народи Росії співатимуть "Между нами тает лед"".

Ще він повідомив, що  вже швидко   буде мати  паспорт РФ. А  до України   повернеться  тільки за одної умови: коли Київ буде окупований російськими  військами.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини