Головна Новини Зірки персона Український продюсер заявив, що повернеться в країну тільки після окупації Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Український продюсер заявив, що повернеться в країну тільки після окупації Києва

Бардаш висловив бажання, щоб російські загарбники панували на всій території нашої країни

29 жовтня 2023, 22:55 comments1944
Поділіться публікацією:

Як  стверджує колишній український продюсер, що починав працювати з відомими тепер  гуртами "Quest Pistols", "Гриби", "Нерви", Юрій Бардаш, він хоче аби  РФ  загарбала всю українську територію. Про це опальний продюсер сказав  представникам  одної з пропагандистських радіостанцій.

Український продюсер заявив, що повернеться в країну тільки після окупації Києва

Юрій Бардаш (фото з відкритих джерел)

На початку повномасштабної  війни  Бардаш виїхав з України до РФ і зараз  каже, що він вже російський продюсер. Говорить, що буде  виводити  на велику сцену нові  таланти з глибинки.

Тепер  кар'єра  скандаліста на паузі, хоч  він активно вислуговується перед  кремлівським режимом. На цей раз він видав  маячню, стверджуючи, що після того, як  Росія ніби загарбає Україну, "всі народи Росії співатимуть "Между нами тает лед"".

"Я вам так скажу, тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. І вони взагалі там перші, хто спуску не дадуть цим всім нацикам. Я сподіваюся, що за нашого життя, що ми це все побачимо, і буде єднання, і пісню "Между нами тает лед" ще заспіваємо. І ще буде великий тур, де співатимуть цю пісню всі народи Росії", – оголосив цей колишній український  зрадник.

Ще він повідомив, що  вже швидко   буде мати  паспорт РФ. А  до України   повернеться  тільки за одної умови: коли Київ буде окупований російськими  військами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Продюсер, якого звинуватили у втечі до Росії, зізнався, де насправді знаходиться. Відомий  в  сфері шоу-бізнесу продюсер Юрій Фальоса, після того, як були оприлюднені скандальні  заяви його  колишньої дружини, співачки Маші Гойї, яка повідомила, що  він виїхав до РФ,  несподівано вийшов на зв'язок та сказав,  де він зараз перебуває. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини