Головна Новини Зірки персона Український співак Арсен Мірзоян кинув дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак Арсен Мірзоян кинув дружину

Відомий український співак Арсен Мірзоян дав нове відверте інтерв'ю

23 лютого 2021, 03:01 comments7373
Поділіться публікацією:

Зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян розповів, що покинув дружину заради любові з Тонею Матвієнко. В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Арсен зізнався, як розповів екс-дружині про те, що закохався в іншу дівчину.

Український співак Арсен Мірзоян кинув дружину

Арсен Мірзоян, фото - з відкритих джерел

Музикант розповів, що до Тоні Матвієнко у нього була дружина, у шлюбі з якою народилося двоє синів.

Мірзоян розповів, що довго не міг пробитися на сцену і працював на заводі, де музикант почав виступати з більшим почуттям гумору піснями на заходах.

Артист вирішив перебратися до Києва, де познайомився з саунд-продюсером Віталієм Телезіним. Саме спільні треки привели музиканта на сцену "Голосу Країни", де він зустрів Тоню Матвієнко. У той час як почався роман зірок, співака вдома чекала дружина з двома дітьми. Пізніше артист зрозумів, що прив'язаний в Матвієнко, і розлучився з дружиною, чим викликав різку хвилю критики і репутацію "зрадника".

Нагадаємо, дружина популярного українського музиканта Сергія Бабкіна Сніжана розповіла, як зараз себе почуває артист. Раніше у нього діагностували рідкісне захворювання очей, тому рятувати його потрібно якомога швидше. На своїй сторінці в Instagram Сніжана опублікувала ролик, в якому детально розповіла про стан свого чоловіка. Жінка підкреслила, що вони з нетерпінням чекають 1 лютого, щоб швидше почати лікування. Відомо, що лікування буде проходити в австрійській лікарні, де лікарі зроблять все, щоб зупинити цей страшний процес.

Артист поїхав до Австрії, щоб зробити операцію на очах. Як написав сам артист в соціальних мережах, він страждає від офтальмологічного захворювання, яке може позбавити його зору. Сергій Бабкін був змушений виїхати за кордон, щоб пройти лікування. З цією метою він знаходиться в Австрії, у відомої спеціалізованої лікарні Ландштрассе.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини