Головна Новини Зірки персона Український співак показав розкішне життя за кордоном і заспівав російською (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак показав розкішне життя за кордоном і заспівав російською (ВІДЕО)

Кензов зняв кліп на острові під час великої війни в рідній Україні

18 жовтня 2023, 23:35 comments1597
Поділіться публікацією:








Українська зірка  Олег Кензов,  що став відомим  після участі в шоу "Х-фактор" і пісні "Обстановка по кайфу",  представив новий трек  російською мовою "Я целую твои щеки".

Український співак показав розкішне життя за кордоном і заспівав російською (ВІДЕО)

Олег Кензов (фото з відкритих джерел)

Відомо, що кліп  до  цієї  пісні він відзняв за кордоном, місце зйомок -  розкішна яхта. Тому  оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов  ставить питання, як Кензов отримав дозвіл на виїзд.

"У мене питання до тих, хто дає дозвіл на виїзди. Ви даєте дозвіл Кензову виїхати на Балі, або де він там знімав кліп, показати розкішне життя, працювати на російську аудиторію. Я ж розумію, для чого Кензову співати російською. Це не про патріотизм і не про те, щоб всидіти на двох стільцях. Це історія про те, як іноді кидати у ваші ротики продукт українською мовою, але якісь чеченці не будуть же слухати його українські пісні, тому він під шумок випустив російською мовою. А потім поїде виступати до бандюків, прикриваючись благодійними зборами на ЗСУ", -  сказав Богдан  Беспалов.

При цьому, блогер  повідомив, що ще до початку  повномасштабної війни  цьому співаку давали  запрошення на корпоратив до "бандюків" за кордон.

"Значить, приїжджає Кензов, виступає. Бандюки сидять з кальяном і пивом, а він дев'ять разів поспіль співає пісню "Обстановка по кайфу", тому що там вже добряче хильнули і не хочуть слухати інший репертуар Кензова, тому що інших його пісень ніхто не знає", — продовжив  блогер.

Ще Богдан Беспалов звернувсь до  Кензова після зйомок кліпу на  Балі, показати, як саме він допоміг   Збройним силам України.  До цього часу, як  каже блогер, "Кензов продажний і неприємний".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що український співак та військовий жорстко розкритикував чоловіків, які втекли з України


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

19 жовтня 2023, 04:59

Навіщо ви їх згадуєте постійно? Всіх тих, кому Україна та українці по барабану. Пішов, поїхав, втік з України, живе, працює у росії і так далі. Забути та не згадувати. Ані Кензова, ані Лорак, ані ... Ні! Обов'язково потрібно постійно згадувати ту ж саму Білик, яка по факту в Україні з 2014-го не живе. Зараз ось Кензова... У якого була одна єдина пісня. Зараз другу випустив. А ви зразу ж його згадали і адресу кліпу у своїй статті вказали, тобто певним чином прорекламували.


Новини