Головна Новини Зірки персона Український співак та військовий жорстко розкритикував чоловіків, які втекли з України
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак та військовий жорстко розкритикував чоловіків, які втекли з України

Галич наголосив, що не засуджує тих чоловіків, які могли виїхати з України на законних підставах

21 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Виконавець з України,  один з учасників гурту O. Torvald та військовий  ЗСУ Женя Галич   обурюється вчинком   тих українців, які  рятуються втечею  з України  під час  повномасштабного військового  вторгнення. Відповідаючи на питання ведучого програми "Антиподи" , співак  прояснив свої слова  та стверджує, що  він справедливо критикує тільки тих співгромадян, які перетнули кордон, порушивши  процедуру виїзду.

Український співак та військовий жорстко розкритикував чоловіків, які втекли з України

Женя Галич (фото з відкритих джерел)

"Ті, хто законно поїхав — їхній вибір, не засуджую. Могли боятися, могли переживати, могло все що завгодно. Сподіваюся, що ви там знаходите можливість допомагати Україні. Якщо у вас є можливість там заробляти, донатити, допомагати, виходити на мітинги, показувати, що в країні все ще йде війна — це для тих чоловіків, які законно виїхали за кордон", — сказав  офіцер ЗСУ.

Проте вчинки всіх  інших  співгромадян, які  повтікали та порушили вимоги закону, Женя Галич засудив. Він не довго добирав слова та зазаначив:

"Всі решта, які мутилися, які давали хабарі, які проїжджали у багажниках, які мутили собі ліві довідки про всю цю історію — ви кончені".

Як продовжив співак, українці, що пішли на порушення закону, повинні нести адміністративну відповідальність.  Саме  вище перелічених  утікачів потрібно таки наказувати.

"Вхідний квиток дорожчий за вихідний має бути. Ви можете повернутися в Україну, але вхідний квиток має бути дорожчим", — підсумував  артист.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що гуморист невдало виправдав чоловіків, які втекли з України та потрапив у скандал. Один з переможців  шоу "Холостячка" Олександр Еллерт захотів  знайти виправдання вчинкам  сильної половини, що втекли з  рідної країни   з початком  військового вторгнення, але це в нього не вийшло.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 серпня 2023, 21:41

Прагнете щоб хтось за вас воював, а користуватись хто буде всім цим що ви набудували? Ви всі відомі: Луценко Сенцов Ярош В'ятрович так всю війну і пройдете ховаючись за спинами менш відомих. Потім будете ламати через коліна звільнених, відроджувати НКВД для цього. Обов'язок є і у КНДР і у комуністів був. Люди самі повинні вирішувати чи їм захищати себе і свої сім'ї, чи тих, кому не вистачає територій де люди мають вже своє життя. Ми не ФРН куди прагнули мешканці НДР. Ми навпаки НДР яка прагне примусити підкорятись ФРН. Або КНДР яка хоче підкорити Південну Корею.


Новини