Головна Новини Зірки персона Український співак розважав росіян у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак розважав росіян у Німеччині

Олег Кензов разом із російськими артистами виступив для росіян за кордоном

20 травня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

Український  виконавець  Олег Кензов, що  виїхав за кордон під час повномасштабної війни РФ в Україну і  тепер далі  співає  російською мовою, виступав в Німеччині для  громадян РФ.

Український співак розважав росіян у Німеччині

Олег Кензов (фото з відкритих джерел)

Як  було зазначено на   афіші  фестивалю в  цій країні,  тут пропонували "насолодитися російською культурою".

Компанію  Кензову на сцені  склали артисти-путіністи: Серьога, Бьянка, Альона Апіна, ще Міша Марвін -  брат  виконавиці TAYANNA, що теж  забув про  Україну.

При цьому,  співак  допоки ніяк не коментує  власний виступ  разом з артистами  країни-окупантки  РФ, проте його позиція українці вже   побачили.

Олег Кензов -  виконавець, репер і телеведучий,  був учасником другого сезону шоу "X-фактор".
Коли почалось повномасштабне  російське вторгнення  на територію  України,  він демонстрував проукраїнську позицію: був волонтером,  співав пісні рідною мовою, осуджував  російську агресію в  соцмережах. Але далі його  позиція змінилась, і він швидко повернувсь до написання російськомовних композицій.
Пізніше з’явилась, що Кензов  вже  за кордоном і постійно змінює місцезнаходження.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома співачка з України взяла прізвище чоловіка-росіянина. Відома українська виконавиця  Надія Мейхер, що так  і зберігає  мовчанку про військове вторгнення  в Україну,  перейшла  на прізвище чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева. 

До слова, сам  Уржумцев  має  бізнес в  галузі моди і  володіє  більше 1000 бутіків з одягом  на території  країни-агресорки РФ. Бізнесмен якось вихвалявся,  що коли з ринку РФ пішли зарубіжні бренди, його справи таки поліпшились.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини