Головна Новини Зірки персона Український співак знайшов відмовку, щоб уникнути служби у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український співак знайшов відмовку, щоб уникнути служби у ЗСУ

Український співак Julik висловився про свої побоювання мобілізації

13 серпня 2024, 12:35
Поділіться публікацією:

Український співак Julik, справжнє ім'я якого Назар Гук, висловив серйозні побоювання з приводу своєї можливої мобілізації. Виконавець поділився, що оновив свої дані в ТЦК і пройшов військово-лікарську комісію, проте не вважає себе відповідним кандидатом для служби на фронті через проблеми із зором та відсутність необхідних навичок.

Український співак знайшов відмовку, щоб уникнути служби у ЗСУ

Julik про страх отримати повістку та мобілізацію артистів

“Я не вважаю себе тією людиною, яка вміє воювати, тримати зброю. По-перше, я розумію, що я сліпий, не дай Боже щось із окулярами... У мене поганий зір, десь мінус 5. Не вмію я цього. Ну, якщо доведеться, тоді поїду. Але сподіваюся, що люди розумні та розуміють, що я там тільки заважатиму” – сказав Julik.

Артист також зазначив, що його друзі-військові та захисники, для яких він не раз виступав, згодні з тим, що його присутність на фронті може стати скоріше тягарем, ніж допомогою. Крім того, артист упевнений, що кожен має займатися тим, до чого він морально та психологічно готовий.

“Я за те, щоб кожен робив те, що вміє чи те, до чого психологічно готовий. Я не можу бути впевнений у своїй психіці, що я туди прийду і робитиму те, що мені накажуть. Різні випадки трапляються. Бувало, що хлопці розстрілювали побратимів, бо боялися і т.д. Я напевно ні, я просто зомлію і все”, — розповів він.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула заявив, що готовий мобілізуватися до лав ЗСУ, якщо в країні змінять законодавство та скасують відстрочку для багатодітних батьків. Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини