Головна Новини Зірки персона Український ведучий вперше розповів, як пережив клінічну смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Український ведучий вперше розповів, як пережив клінічну смерть

Шоумен Дядя Жора зізнався, що його серйозно поранили в бійці

11 грудня 2020, 18:29
Поділіться публікацією:








Відомий український телеведучий і актор Вадим Мічковській (Дядя Жора) шокував шанувальників несподіваним зізнанням. Так, він розповів, що пережив клінічну смерть. Сталося це через те, що в бійці йому пробили шию, а також він отримав рану, яка проникає в серце. Цими подробицями він поділився в програмі "Зірковий шлях".

Український ведучий вперше розповів, як пережив клінічну смерть

Дядя Жора. Фото: korrespondent

Сталася в його житті ситуація, коли Вадим поліз в бійку, щоб захистити свого близького друга. В результаті він отримав безліч серйозних травм.

"Це була історія, коли десять на одного. Я заступився за товариша. В результаті отримав 13 ножових поранень, плюс рука, нога, плече, пробита шия, легені справа і рана — проникаюча в серце", — сказав Дядя Жора.

У лікарні йому зробили операцію, але без застосування наркозу. В результаті чого шоумен пережив клінічну смерть.

"Бачу, що мене беруть за руки розтягують, тримають. Ну а потім все — скальпель, біль. Я кричав, матюкався, просив укол. Потім повністю відключився. Була клінічна смерть. А потім було найголовніше — чекали, чи прийду в себе" , — зізнався Вадим.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Білик похвалилася дорогим подарунком від Могилевської. Відповідну фотографію вона розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах, написавши під публікацією теплі слова подяки.
Так, співачка поділилася зі своїми підписниками знімком досить дорогого презенту від Наталії. На новорічні свята Білик отримала від своєї колеги елегантні відкриті босоніжки на шпильці, які усипані стразами від бренду Coat by Katya Silchenko.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини