Головна Новини Зірки персона Український ведучий розповів про хамську поведінку російської співачки під час ефіру
commentss НОВИНИ Всі новини

Український ведучий розповів про хамську поведінку російської співачки під час ефіру

Юлія Волкова вразила його своїм вчинком

4 травня 2023, 23:15 comments1335
Поділіться публікацією:

За словами ведучого  Слави Дьоміна,   в минулому йому довелось зіткнутись  з хамською поведінкою зіркової виконавиці, яку він запросив до себе на  ефір. Некультурно поводила себе  виконавиця  Юлія Волкова, екс-солістка гурту "Тату". 

Український ведучий розповів про хамську поведінку російської співачки під час ефіру

Юлія Волкова (фото з відкритих джерел)

Про це  Дьомін розказав  в соціальних мережах,  спілкуючись з  прихильниками. Вони писали  ведучому  запитання, а він  відповідав на найбільш цікаві  та давав відповідь  на них в  Stories.  В цій ситуації його запитали, чи  траплялось  таке, що його роздратувала якась знаменитість,  що прибула  до нього в ефір на радіо.

Як виявилось, неприємності  траплялись.  Найбільше його роздратувала російська знаменитість.

"Це була Волкова з гурту "Тату". Колись вона приїхала до нас на ефір. Вона поводила себе дуже хамовито", — згадав ведучий.

Йому дуже не сподобався   один з  вчинків  зірки. Волкова поводилась  самовпевнено.  Співачка закинула ноги на стілець, хоча була у взутті.

"Особливо шокувало, коли людина поклала ноги у брудному взутті на стільчик", — згадав Слава  Дьомін.

Він не уточнював, коли  мала місце ця прикрість. Але  відомо, що Юлія Волкова була в ефірі радіо "Люкс FM" ще в 2013 році. В той час вона розповіла Дьоміну про свої творчі плани.

Український ведучий розповів про хамську поведінку російської співачки під час ефіру - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка, син якої вбиває українців, "поперла" на ПугачовуВ Росії  відома акторка і палка  прихильниця  Путіна  Яна Поплавська  критично висловилась на адресу  зіркової виконавиці Алли Пугачової. Нещодавно  донька  Примадонни  Крістіна Орбакайте випустила новий трек, який має  назву  "Алла співатиме". Його присвячено  дню народження  Пугачової.  Поплавську ця пісня чомусь дуже обурила.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини