Головна Новини Зірки персона Українську акторку звинуватили в тому, що вона купила орден "Честь Вітчизни"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українську акторку звинуватили в тому, що вона купила орден "Честь Вітчизни"

Актрису театру і кіно нагородили українсько-французьким орденом королеви Анни

21 травня 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

Недавно українська акторка Анна Саліванчук  була нагороджена Орденом княгині Київської Анни "Честь Вітчизни". Вона виклала в Instagram відеоролик про те, як їй вручали  нагороду, пише "УНІАН".

Українську акторку звинуватили в тому, що вона купила орден "Честь Вітчизни"

Анна Саліванчук (фото з відкритих джерел)

"Всі запитують, що це за орден я отримала вчора, і головне за що. Я отримала міжнародний Орден княгині Київської Анни "Честь Вітчизни" за сумлінне служіння Україні! Ви запитаєте: "Що я такого робила?" Я скажу: "Робила багато творчих вечорів, і збирала гроші, і протягом всієї війни допомагала дитячим будинкам і притулкам для тварин", — розповіла Анна Саліванчук. 

При цьому, чимало підписників   своїми  коментарями   вітали актрису  із заслуженою нагородою,  але й були такі  коментатори, які дозволили собі  дорікнути українській знаменитості стверджуючи, що Саліванчук   ніби отримала  незаслужену нагороду. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відому акторку розкритикували через фото на березі моря. Головна героїня  серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина  нещодавно відвідала  Францію, де була залучена  у  фотосесії. Новими фото, зробленими на  узбережжі Ніцци, зірка  поділилась на власній сторінці в  соціальних мережах. Ксенія  була одягнута в брюки молочного кольору та білу майку, нотки  пікантності  до фото додала обставина,  що  акторка не одягнула спідню  білизну  й через  тканину  просвічували  груди. Як  сказала  акторка,  ця фотосесія  була несподіваною, бо через Францію вона мала просто промчати  проїздом і не було  ніяких планів. Але не всі шанувальники позитивно оцінили   ці світлини  Ксенії.   Користувачі  написали критичні репліки  стосовно  так званого відвертого образу  Мішиної  на фото та  зйомки  на відомому курорті, коли в рідній країні продовжується війна.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини