Головна Новини Зірки персона Відому акторку розкритикували через фото на березі моря
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому акторку розкритикували через фото на березі моря

Фото Мішиної здалися її підписникам недоречними у такий час

19 лютого 2023, 23:30
Поділіться публікацією:

Головна героїня  серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина  нещодавно відвідала  Францію, де була залучена  у  фотосесії.

Відому акторку розкритикували через фото на березі моря

Ксенія Мішина (фото з відкритих джерел)

Новими фото, зробленими на  узбережжі Ніцци, зірка  поділилась на власній сторінці в  соціальних мережах. Ксенія  була одягнута в брюки молочного кольору та білу майку, нотки  пікантності  до фото додала обставина,  що  акторка не одягнула спідню  білизну  й через  тканину  просвічували  груди. 

Як  сказала  акторка,  ця фотосесія  була несподіваною, бо через Францію вона мала просто промчати  проїздом і не було  ніяких планів.
"Я була в готелі, коли пізно ввечері мені прийшло повідомлення від прекрасної команди дівчат, що відмова не приймається і ми повинні зробити найкрасивіші французькі кадри", — розповіла зірка. 

Але не всі шанувальники позитивно оцінили   ці світлини  Ксенії.   Користувачі  написали критичні репліки  стосовно  так званого відвертого образу  Мішиної  на фото та  зйомки  на відомому курорті, коли в рідній країні продовжується війна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій вибір на "Холостячці" Популярна українська актриса, головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує вона про те, що у фіналі проекту сказала "так" гумористу Олександру Еллерту, а не Олексію Тригубенко. У новому інтерв'ю Dorotye знаменитість розповіла, що почуття до Олександра Еллерта у неї з'явилися майже з першого погляду, але вона придивлялася до чоловіків і намагалася знайти того, з ким вона бачить майбутнє. Мішина зауважила, що в Олексії їй дуже подобалася постійність, стабільність, харизматичність, але її серце схилялося до Олександра. І навіть попри те, що зараз вони з автором студії "Квартал 95" не разом, вона не шкодує, що обрала його у фіналі проекту. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини