Головна Новини Зірки персона Ума Турман розкрила свій "найтемніший секрет"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ума Турман розкрила свій "найтемніший секрет"

Американська акторка розповіла про гіркий досвід в юності

22 вересня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:

Відома акторка написала свою точку зору про скандальний закон проти абортів в Техасі для видання Washington Post.

Ума Турман розкрила свій "найтемніший секрет"

Ума Турман висловилася про закон проти абортів, фото з відкритих джерел

Акторка Ума Турман вирішила поділитися своїм гірким досвідом.

"Можливо, вас не зацікавить думка актриси, але, враховуючи це нове обурення, я відчуваю, що це мій обов’язок стати на місце незахищених жінок. Я почала свою акторську кар’єру у 15 років, працюючи в середовищі, де я часто була єдиною дитиною у кімнаті. В підлітковому віці випадково завагітніла від набагато старшого чоловіка. Я жила на валізах в Європі, далеко від сім’ї, і збиралася розпочати роботу. Я намагалася зрозуміти, що мені робити. Я хотіла зберегти дитину, але як? Я зателефонувала додому. Моя мати тяжко хворіла в лікарні. Батько пішов до її ліжка, щоб обговорити мої варіанти. Ми ніколи раніше не говорили про секс; це було вперше, і це було жахливо для всіх нас. Вони запитали мене про стан моїх стосунків і попередили мене, як важко буде самостійно виховувати дитину підлітку", — розповіла акторка.

За її словами, вона тільки починала свою кар’єру і не мала стабільного прибутку. Тоді з батьками вони прийшли до висновку, що переривання вагітності — це правильний вибір.

"Я лежала на столі, а лікар пояснював кожен крок процесу. Дуже боліло, але я не скаржилася. Я сприйняла стільки сорому й відчувала, що заслуговую болю. Мої пальці були щільно затиснуті на грудях, і коли процедура була зроблена, лікар подивився на мене і сказав: "У тебе гарні руки — ти нагадуєш мені про мою доньку". В його очах я була особистістю, я була дочкою, я ще була дівчинкою. У цій історії так багато болю. Досі це був мій найтемніший секрет", — написала Ума Турман.

Жінка додала, що наразі вона щаслива мама трьох дітей, яких вона народила від чоловіків, яких любила і яким довіряла.

"Я не шкодую про пройдений шлях. Я аплодую і підтримую жінок, які роблять інший вибір. Аборт, який я зробила у підлітковому віці, був найважчим рішенням у моєму житті, яке викликало у мене тугу тоді і засмучує навіть зараз, але це був шлях до життя повного радості та любові. Рішення не зберігати цю ранню вагітність дозволило мені вирости і стати матір'ю, якою я хотіла бути", — зауважила Турман.

Також акторка додала, що вона переконана, що ніхто навмисно не опиняється на столі гінеколога. Акторка переконана, що техаський закон — це дискримінаційний інструмент проти тих, хто перебуває в неблагополучному становищі. Адже не всі вагітні жінки мають можливості доглядати за дітьми та їх виховувати в певний період життя.

Як повідомляв портал "Коментарі", зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка, який її бив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини